Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Zone3

ZONE3 este un brand sportiv dinamic, specializat în îmbrăcăminte și accesorii pentru triatlon încă din 2006. Brandul a fost fondat de James Lock, un fost triatlonist care a decis să combine pasiunea sa pentru acest sport cu o abordare inovatoare în ceea ce privește proiectarea și fabricarea de echipamente sportive.

Produsele ZONE3 sunt create atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru triatloniștii amatori. Marca oferă o gamă largă de produse, de la costume de neopren și îmbrăcăminte de antrenament la accesorii specializate, cum ar fi ochelarii de înot, șepci și centuri de alergare.

Tot ceea ce oferă ZONE3 este conceput pentru a spori performanța sportivilor și pentru a-i ajuta să obțină rezultate mai bune. Angajamentul pentru îmbunătățirea continuă a produselor, materialele de înaltă calitate și atenția la detalii fac din marca ZONE3 unul dintre cei mai recunoscuți producători de echipamente de triatlon din lume.

Creatorii ZONE3 cred că succesul în triatlon nu vine doar din muncă și determinare, ci și din echipamentul potrivit. De aceea, fiecare produs este testat de triatloniști experimentați pentru a se asigura că îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță.

Pentru cei care sunt în căutarea hainelor și accesoriilor perfecte pentru triatlon, brandul ZONE3 oferă nu doar produse, ci mai ales o experiență care le va permite să-și depășească limitele și să atingă noi obiective.

Extindere descriere Restrângere descriere