Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Costume de triatlon

Costumele de triatlon - alege cel mai potrivit costum de neopren în magazinul Sportano 

Te gândești să începi aventura triatlonului sau poate vrei să ajungi la nivelul următor în acest sport? Fără îndoială că veți avea nevoie de un costum de neopren pentru triatlon, pe lângă pregătirea de antrenament și echipamentul de exerciții adecvat. Acesta va face ca orice antrenament în apă să fie nu numai confortabil, ci și sigur. Mai presus de toate, asigură o protecție adecvată împotriva frigului și o flotabilitate excelentă. La Sportano, am asigurat cea mai bună calitate a spumelor de triatlon de la mărci precum Orca, sailfish și Zone3.  

Femei, bărbați, începători - tipuri de costume de neopren pentru triatlon 

Un costum de neopren pentru triatlon este conceput pentru a menține corpul cald și pentru a crește flotabilitatea. Protecția termică este extrem de importantă dacă vă antrenați sau participați la competiții, permițându-vă să concurați și să înotați în confort. În plus, există spume de diferite dimensiuni și grosimi, de obicei între 2 și 5 mm. Cu cât materialul este mai gros, cu atât mai bine protejează împotriva frigului. Printre tipurile de produse, există costume de triatlon pentru femei, care nu diferă prea mult de cele pentru bărbați. În primul rând, croiala pentru femei este mai îngustă în talie și mai mulată, în timp ce spuma de triatlon pentru bărbați rămâne ușor mai voluminoasă. Pentru începători, spuma ar trebui să fie aleasă în mod corespunzător în ceea ce privește dimensiunea, astfel încât să nu limiteze mișcarea. Merită să știți că un costum de surf sau de scufundări nu va funcționa pentru un triatlon - acestea sunt proiectate diferit. Dacă sunteți la început de drum în acest sport, optați pentru un costum profesional și mulat.  

Cum alegi costumul de triatlon potrivit? 

Un costum de neopren bine ales pentru triatlon trebuie să asigure flotabilitate și flotabilitate, precum și reducerea rezistenței la apă în timpul înotului. Protecția împotriva frigului și a pierderilor de căldură în apă deschisă sunt alte atuuri. Atunci când alegeți costumul de neopren pentru triatlon, alegeți mărimea corectă, astfel încât să nu fie prea larg în jurul gâtului, unde poate intra apa. Ar trebui să vă simțiți cât mai confortabil în spumă și să ajustați grosimea pentru a vă adapta la stilul de înot și la nevoile personale. Începătorii optează de obicei pentru spume cu panouri mai groase la nivelul șoldurilor și al picioarelor. Înotătorii foarte plutitori aleg spume subțiri cu o grosime maximă de 3 mm. Pe de altă parte, înotătorii experimentați optează pentru o grosime de aproximativ 4-5 mm, deoarece au nevoie de o flotabilitate adecvată pe tot corpul. 

Pe lângă mărime, grosime sau material, producătorii de costume de neopren pentru triatlon specifică și temperatura de utilizare a costumului de neopren.  

Cum de a alege un costum de triatlon pentru începători? 

Vă întrebați care va fi costumul de triatlon potrivit pentru începători? Ar trebui să aibă elemente speciale cu flotabilitate ridicată în zona șoldurilor și a picioarelor. Acest lucru vă va îmbunătăți poziția de înot. Pe de altă parte, la nivelul brațelor și al umerilor, materialul trebuie să fie suficient de flexibil pentru mișcări dinamice. Spuma trebuie să se potrivească cât mai bine cu corpul, astfel încât să nu limiteze mișcările și să fie practic ca o "a doua piele". Modelele de spumă concepute pentru surfing sau scufundări nu sunt potrivite.  

Îmbrăcarea unui costum de neopren pentru triatlon în etapa inițială poate fi dificilă. În primul rând, costumul de triatlon trebuie îmbrăcat treptat. Când întindeți, apucați ușor următoarele pliuri de țesătură, nu materialul deja întins. Picioarele trebuie să fie la aproximativ 4-5 centimetri deasupra gleznei, iar după ce se pune partea inferioară, începeți să puneți doar mânecile.  

Costumul de triatlon - pe ce mărci merită să pariezi? 

La Sportano, veți găsi spumele profesionale de triatlon de la marca Orca, care oferă o hidrodinamică mai bună și o viteză mai mare, datorită tratamentului cu tehnologia SCS a materialelor. În funcție de modelul ales, acestea garantează o mare flexibilitate și vă permit să efectuați mișcări de înot fără probleme și fără restricții. Conceput pentru a maximiza ridicarea picioarelor, îmbunătățind în același timp postura. Pe de altă parte, marca sailfish oferă produse care au un strat special de acoperire pentru a reduce rezistența la frecare în apă și, de asemenea, oferă o gamă liberă de mișcări. În plus, spumele garantează o flotabilitate sporită și o poziție optimizată a corpului în apă. Dacă sunteți în căutarea unei spume cu o formă flexibilă și aerodinamică, atunci produsele de la Zone3 merită luate în considerare. Unele modele au panouri speciale de flotabilitate pentru a facilita mișcarea în apă.  

Extindere descriere Restrângere descriere