Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rachete padel

Rachete pentru padel - alege-o pe cea potrivită în magazinul de sport Sportano

Rachete pentru categoria padel de pe Sportano.ro este cel mai bun loc pentru a cumpăra rachete pentru acest sport. Am adunat aici doar echipamente selectate de specialiști de la mărci cu experiență și cu experiență dovedită. Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență, veți găsi aici o rachetă de padel care să corespundă cerințelor dumneavoastră. Diferitele forme, mărci și materiale vă permit să adaptați perfect echipamentul la utilizator. Convingeți-vă singuri alegând racheta de padel de cea mai bună calitate de la Sportano. 

Cum aleg o rachetă de padel?

Padel - o rachetă este cel mai important element al jocurilor confortabile și sigure. Vă întrebați cum să alegeți modelul potrivit pentru dumneavoastră? Merită să știm că pe piață există rachete de padel de diferite forme: rotunde, cu diamante și cu lacrimi. Rachetele rotunde sunt alegerea ideală pentru începători. Punctul lor sensibil este situat în partea centrală a capului. Acest echipament oferă o senzație deosebită de control asupra mingii. Racheta de padel în formă de diamant este concepută pentru jocul dinamic al utilizatorilor avansați și al profesioniștilor. Punctul dulce este situat mai aproape de partea mai largă a capului, ceea ce permite un atac eficient și precis. Pe de altă parte, racheta de padel în formă de lacrimă este un echipament destul de versatil. Punctul dulce este situat într-o poziție care se află undeva între cea a rachetelor rotunde și cea a rachetelor diamantate. Această formă este alegerea atât a începătorilor, cât și a utilizatorilor avansați. 

În afară de formă, greutatea rachetei de padel este, de asemenea, foarte importantă. Începătorii ar trebui să aleagă modele mai ușoare, deoarece sunt mai ușor de controlat și nu obosesc atât de repede. Cele mai grele sunt destinate profesioniștilor care apreciază loviturile agresive și puternice. Diferitele modele diferă și în ceea ce privește echilibrul. La rachetele rotunde, echilibrul se află de obicei pe mâner, la rachetele cu diamante pe cap, iar la cele în formă de lacrimă, este distribuit pe întreaga rachetă. Este demn de remarcat materialul din care este făcută racheta de padel. Partea din față este de obicei din spumă sau EVA. Acesta din urmă se caracterizează printr-o durabilitate mai mare. Mânerele rachetelor de padel sunt de obicei fabricate din fibră de sticlă sau fibră de carbon

Rachete cu padele - prețuri, tipuri, mărci

La Sportano veți găsi rachete de padel de diferite forme pentru a se potrivi diferitelor stiluri și niveluri de joc. Am adunat aici modele de la cele mai bune mărci de pe piață, precum HEAD sau BABOLAT, printre altele. Prețurile echipamentelor sunt destul de diverse, deoarece depind, printre altele, de materialul și tehnologia utilizate în producție. Rachetele de înaltă clasă pot costa chiar mai mult de 1000 PLN, dar echipamentul pentru începători este mult mai ieftin. De exemplu, puteți găsi rachete de padel fabricate din materialul compozit inovator INNEGRA™, care reduce vibrațiile și oferă un control excelent, la un preț puțin peste 200 de lire sterline. Unele modele dispun, de asemenea, de propriile noastre inovații, cum ar fi Sistemul de protecție integrat, care face rachetele de padel rezistente la deteriorări mecanice. Alege echipamente de cea mai bună calitate cu Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere