• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rollerblade

Rollerblade

Rollerblade este o marcă americană specializată în producția de role și patine cu role profesionale. A fost prima companie care a promovat în mod semnificativ patinajul pe role și a influențat dezvoltarea sa la nivel mondial. 

Compania a fost fondată în 1982 și a devenit un punct de reper permanent pe piața sporturilor. De atunci, a stabilit în mod constant tendințe și standarde în producția de echipamente pentru patinatori. Patinele Rollerblade se disting prin utilizarea inserțiilor moderne Five Start Fit, care se ocupă de potrivirea corectă a pantofilor la picior și de duritatea adecvată a încălțămintei.  

Produsele Rollerblade sunt caracterizate de o calitate înaltă și sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru adevărații profesioniști, care se dedică modelelor specializate și rapide. Compania a inclus în gama sa patine pentru diferite stiluri de mers, cum ar fi linia de fitness cu modelele iconice Crossfire, Spark și Speedmachine, precum și patine cu role, căști și protecții pentru copii.  

Rollerblade a fost primul brand care a oferit un promodel pentru mersul urban: Greg Mirzoyan's Fusion 84 și a început să colaboreze cu profesioniști precum Sven Boekhorst și Robert Guerrero. În plus, compania a promovat patinajul pe role ca un fel de antrenament de vară pentru schi fond, prin campania "Skate to ski". 

Extindere descriere Restrângere descriere