• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Echipament electronic pentru activități sportive

Electronice sportive - Descoperă ce e mai bun cu Sportano.ro

Electronicele pentru sportivi disponibile în oferta Sportano.ro se disting prin durabilitatea ridicată și calitatea materialelor folosite. Mărci precum Garmin, JBL, Insta360 sau DJI sunt sinonime cu o rezistență excelentă la șocuri sau la condiții meteorologice extreme. Produsele lor se vor dovedi utile în multe discipline și activități diferite. 

Gadgeturi electronice pentru sportivi   

Indiferent de sportul pe care îl practici: individual sau în echipă, ai la dispoziție mai multe categorii de gadgeturi pentru sportivi din care poți alege. Cele mai populare și versatile sunt ceasurile sport. Acestea se vor dovedi în timpul joggingului sau în sala de gimnastică și de fitness. Acestea vor fi accesoriul potrivit în timpul drumețiilor lungi sau al mersului pe bicicletă.  
Ceasurile și brățările sportive pot monitoriza, de asemenea, nivelul de oboseală sau de efort și pot indica (astfel și motiva) necesitatea unei activități fizice mai intense. Aceasta este o opțiune bună nu numai pentru sportivii care se antrenează în mod regulat și intens, ci și pentru persoanele care lucrează ore îndelungate în poziție așezată. Difuzoarele portabile sau camerele foto la îndemână vă vor permite să profitați și mai mult de activitatea dumneavoastră.  

Ceasuri sport: bărbați, femei și copii 

Gama noastră include ceasuri sport pentru bărbați, femei și copii. Dar multe dintre cele destinate adulților sunt din categoria unisex, ceea ce înseamnă că se potrivesc tuturor, indiferent de sex. Ce ar trebui să luăm în considerare atunci când alegem un ceas pentru alergare sau pentru alte activități? În primul rând, dimensiunea ecranului. Amintiți-vă că ceasul trebuie să fie confortabil și să vă ajute în timpul exercițiilor, mai presus de toate, nu trebuie să interfereze cu ele. Toate modelele sunt, desigur, destul de ușoare, dar daptează întotdeauna dimensiunea cadrului la circumferința propriului braț.  

De asemenea, acordă atenție materialului curelei. Marea majoritate a ceasurilor sport au curele din silicon, care sunt antialergenice și garantează confort și durabilitate. Dar, dacă vei dori un aspect ceva mai formal, poți opta și pentru cele cu curea din oțel inoxidabil.  

Clasa de rezistență la apă este, de asemenea, importantă. Pentru protecția împotriva ploii, 5 ATM este de obicei suficient, dar fanii sporturilor acvatice ar trebui să-și îndrepte atenția către ceasuri cu parametri mai mari.  

De asemenea, este important și materialul de sticlă, cum ar fi Corning® Gorilla® Glass, care oferă o rezistență ridicată și protecție împotriva zgârieturilor.  

Căști sport pentru exerciții fizice 

Dacă nu dorești să te desparți de muzica preferată sau de podcast-ul preferat în timpul antrenamentului, atunci căștile sport pentru exerciții sunt cea mai bună alegere. Spre deosebire de căștile obișnuite, acestea se potrivesc mai bine în ureche și au elemente de design suplimentare pentru a le menține la locul lor. Acest lucru este deosebit de important dacă practicați sporturi care implică sărituri sau îndoiri.  

Atunci când alegeți căștile pentru exerciții fizice, merită să verificați durata de redare a muzicii și timpul total de încărcare. Pentru sesiunile de antrenament rapid, acest lucru nu este întotdeauna crucial, dar pentru drumeții mai lungi sau plimbări cu bicicleta este foarte important.  

Întotdeauna este o idee bună să acordați atenție versiunii Bluetooth cu care este echipat un anumit model și să verificați dacă este compatibil cu dispozitivul țintă care este sursa dvs. de sunet. Nu mai puțin importante sunt accesoriile suplimentare, cum ar fi o cutie cu un breloc, care poate fi atât o protecție pentru căști, cât și un încărcător. O gamă largă de culori îți va permite să le asortezi cu ușurință cu hainele și propriile preferințe individuale. 

Cea mai bună navigație turistică și de ciclism: echipament esențial

În timpul expedițiilor, orice călător ar trebui să aibă în dotare un dispozitiv de navigație GPS. Nu uita că aceste dispozitive funcționează mult mai precis și mai bine decât navigația standard de pe un smartphone.Dar mai presus de toate, chiar și atunci când vă aflați în afara rețelei de acoperire. 

Cele mai multe sisteme de navigație turistică au funcții care nu numai că te vor ajuta să te orientezi, dar te vor ajuta și să îți planifici călătoria și să o împarți în etape. În plus, vei găsi o busolă sau un altimetru barometric pentru a ști la ce înălțime te afli și în ce direcție să te îndrepți. Cu cât mergi mai departe, cu atât mai mult contează fiecare detaliu. Pe de altă parte, navigatoarele pentru bicicletă au caracteristici precum un contor sau un monitor de ritm cardiac. Acestea îți vor arăta cu ce viteză te deplasezi și cât de mult efort trebuie să depui. 

Drone și camere de sport în ofertă la Sportano

Camerele de sport și dronele sunt de mult timp tovarășul multor sportivi în timpul activităților sau expedițiilor lor.  

Cele mai bune camere de sport sunt fabricate din materiale rezistente, înregistrează video și sunet. Numeroasele accesorii oferite de Sportano.ro te vor ajuta să le plasezi în siguranță pe bicicletă, scuter, trepied, dar și pe cască sau pe șold. Telecomenzile dedicate vor facilita controlul de la distanță fără a scoate dispozitivul.  

Pe de altă parte, dronele îți permit să surprinzi lumea și momentele dintr-o perspectivă complet diferită. Dar, pe lângă faptul că oferă o experiență estetică, acestea au și alte calități. În cazul jocurilor de echipă, acestea ajută la controlul și antrenarea setării corecte și a altor elemente importante ale jocului. 

Ce altceva puteți găsi în categoria "Electronice sportive" pe Sportano? 

În categoria Electronice sportive, vei găsi multe alte produse care îți vor completa perfect antrenamentele. Vei găsi articole precum difuzoare wireless portabile de diferite calități și dimensiuni, selfie stick-uri, precum și accesorii pentru alte dispozitive sau toate cablurile și adaptoarele care facilitează conectarea și încărcarea gadgeturilor sportive.  

Extindere descriere Restrângere descriere