Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DJI

DJI

Originar din China, brandul a fost fondat în 2006 de Frank Wang și are sediul în Shenzhen (Silicon Valley din China). DJI este în prezent liderul mondial în industria dronelor de consum (deține aproximativ 70% din acțiuni în martie 2020). Popularitatea extraordinară a companiei se datorează gamei sale largi de produse de înaltă calitate și soluțiilor inovatoare, datorită cărora, indiferent de nivelul de sofisticare în utilizarea aeronavelor fără ace, toată lumea are posibilitatea de a realiza o varietate de proiecte fotografice sau de film. 

Cele mai cunoscute modele de avioane fără ac de la DJI sunt seria Phantom (inclusiv Phantom 4 Pro cu o cameră de înregistrare 4K, Phantom 4 Pro V2 cu o opțiune de transport de încărcătură) și Inspire 2 (pentru profesioniști). Quadcopterul compact Tello este o propunere pentru copii, drona DJI Spark (cameră FullHD și stabilizare digitală) va fi perfectă pentru filmări, iar seria Mavic (inclusiv: Mavic Air, Mavic Mini), cu o serie de opțiuni unice, este un echipament care poate fi manevrat cu încredere atât de începători, cât și de utilizatorii avansați de BSP. 

Dronele sunt principalele, dar nu și singurele echipamente din portofoliul mărcii chineze. DJI oferă, de asemenea, gimbaluri, camere de sport, stabilizatoare pentru camere, sisteme de control al zborului, baterii sau genți de transport. 

Extindere descriere Restrângere descriere