Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Schiuri

Schi: începeți nebunia iernii pe pârtii cu noi

Schiurile din magazinul Sportano.ro sunt produse de înaltă clasă, concepute pentru schiorii experimentați și pentru pasionații de schiuri pe praf. Echipamentul de la mărci renumite își va dovedi eficiența atât pe pârtii, cât și în afara lor, garantând performanțe mai bune și satisfacție în timpul curselor. Nordic, schi de tură, freestyle sau ești la început de drum în sporturile de iarnă? Mii de produse fabricate cu precizie de către experți experimentați din industrie vă facilitează alegerea schiului potrivit pentru stilul și nivelul dumneavoastră de abilitate

Tipuri de schiuri în magazinul Sportano.ro

La Sportano, fiecare iubitor de schi va găsi echipament specializat, indiferent de stilul de schi preferat și de nivelul de experiență. Căutați schiuri care să vă ofere senzații extreme și să vă permită să explorați ceea ce nu ați descoperit? Simțiți libertatea în afara pârtiei cu schiurile de freestyle sau alăturați-vă mulțimii de freeride. În sortimentul nostru veți găsi schiul perfect pentru freeride, cu o construcție mai lată și ușor mai lungă, pentru care mărci precum Fischer, Rossignol, Volkl, Salomon și Atomic reprezintă siguranță și precizie. 

Dacă sunteți pe pârtii în fiecare sezon, asigurați-vă că aveți echipament de înaltă calitate pentru a vă întinde aripile. La Sportano.ro, calitatea este primordială, iar atunci când alegeți schiuri de coborâre, schi fond sau schiuri, puteți conta întotdeauna pe sprijinul celor mai bune tehnologii și sisteme care garantează o plimbare lină și plăcută

Schi alpin

Schiurile de coborâre sunt echipamentul perfect atât pentru începători, cât și pentru schiorii cu experiență pe pârtii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile. Datorită caracteristicilor inteligente de construcție - LYT Tech, Air Carbon TI, EMC sau LCT - și a unei game largi de produse, le puteți adapta la activitatea dvs. preferată. Modelele all-round cu rază mai lungă și modelele allmountain, care permit o direcție ușoară și pot fi folosite chiar și în zăpadă adâncă, sunt ideale pentru începători. Le veți găsi în oferta unor producători precum Head, Volkl și Rossignol la Sportano.ro

Tipurile de schiuri de coborâre pentru schiorii profesioniști au geometrii diferite și oferă o cursă mai precisă. Dinamismul sporit, viteza pe pârtie, agilitatea extremă sau stabilitatea pe pistă sunt caracteristicile schiurilor de cursă. Alegeți dintre schiurile de slalom și schiurile gigant pentru a vă potrivi stilului dumneavoastră. 

Schiuri de fond

Schiurile de fond din Sportano.ro sunt o propunere pentru persoanele care iubesc activitățile în aer liber în afara traseelor. Atunci când faceți primii pași pe schiurile de fond, stabilitatea este foarte importantă, pe care o veți obține alegând modele cu lățime mai mare și duritate redusă, acoperite cu solzi. Căutați un echipament care să vă ofere mai multă performanță și viteză? Schiurile de fond sportive din gama Sportano vă așteaptă. În stilul clasic, schiurile de fond cu o talie mai îngustă și o duritate mai mare sunt ideale, în timp ce schiorii de fond experimentați pot alege schiuri mai scurte, cu vârful ușor ridicat pentru patinaj

Schi de tură

Schiorii rapizi vor simți vântul sub cască atunci când aleg modele freeride. O talie largă și o rază de viraj mare fac posibilă efectuarea de manevre și acrobații extreme care oferă o doză solidă de adrenalină atât pe pârtie, cât și în afara ei. În oferta Sportano.ro veți găsi schiuri adaptate nivelului dumneavoastră de îndemânare, figurii și tipului de activitate. Coborârile captivante, urcările ușoare și viteza amețitoare sunt avantajele schiurilor de la producători precum K2 sau Volkl. Escaladarea vârfurilor este mai ușoară cu modelele construite cu legături de schi cu eliberare pe călcâi. Cu acest echipament, chiar și cele mai abrupte pante nu mai sunt o limită pentru capacitatea ta de a-ți atinge obiectivele - cu Sportano, fiecare dintre ele este la îndemână! 

Cumpărând schiuri: la ce să mă uit?

Adaptarea echipamentului la tipul de activitate, la nivelul de experiență și la preferințe are un impact esențial asupra satisfacției și rezultatelor obținute în timpul schiului. Înainte de a alege cele mai bune schiuri pentru tine din oferta magazinului Sportano.ro, acordă atenție parametrilor detaliați și construcției de echipamente de la producătorii de clasă mondială. 

Duritate

Schiurile cu o duritate mai mică sunt ideale pentru cei care încep pe pârtie. Acestea sunt mai ușor de controlat și sunt mai iertătoare față de greșelile schiorilor neexperimentați. Le veți găsi printre echipamentele unor mărci de top, precum Fischer și Rossingol. Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de schi? Optați pentru modelele cu mai multă rigiditate pentru o schiță mai precisă. Pentru profesioniști, oferim schiuri cu duritate ridicată pentru dinamică și performanță ridicată.

Răsucirea

Raza de întoarcere a schiurilor este responsabilă de stabilitatea în timpul schiatului și de virajele eficiente, motiv pentru care schiorii profesioniști optează pentru schiuri cu o rază mică - sub 13 metri, ceea ce permite o manevrabilitate mai mare. Dacă sunteți în căutarea unui echipament care să vă ofere mai multă precizie și viteză, răsfoiți gama HEAD, Salomon, Atomic și Dynastar. Începătorii vor găsi schiuri excelente, cu o rază de viraj cuprinsă între 13 și 18 metri

Progresie

Schiurile pentru începători se disting prin construcția lor, care facilitează controlul schiului și menținerea fluenței acestuia. Alegerea ideală va fi un echipament cu o lățime și o rază de întoarcere mai mari și cu o rigiditate mai mică. Profilul vârfului frontal al schiului este, de asemenea, important - mai multă portanță înseamnă un control mai bun al coborârii și o intrare ușoară. Pe măsură ce vă îmbunătățiți abilitățile, echipamentul pentru schiorii intermediari și experimentați vă așteaptă la Sportano.ro. 

Creștere

Cum să alegi schiurile în funcție de înălțimea ta? În Sportano veți găsi echipamente pentru femei, bărbați și copii de diferite înălțimi. Atunci când faceți alegerea, nu uitați să păstrați lungimea schiurilor în raport cu înălțimea dumneavoastră. Schiurile de coborâre pentru femei ar trebui să fie cu 15-20 cm mai scurte decât femeile, iar cele pentru bărbați ar trebui să fie cu 10-15 cm mai scurte decât bărbații. Această regulă vă va ușura alegerea primelor schiuri. 

Alte echipamente de schi și îmbrăcăminte de la Sportano

Echipamentul specializat este baza pentru a începe activitatea, dar siguranța pe pârtii este, de asemenea, importantă. La Sportano.ro veți găsi accesoriile necesare pentru schi - căști, bastoane și ochelari de schi, care vă vor oferi un cap răcoros și confort în timpul schiatului. Magazinul oferă, de asemenea, îmbrăcăminte de schi completă - jachete, pantaloni, lenjerie de corp, cizme de schi, mănuși, șosete, șepci, căciuli și multe alte accesorii, care garantează o potrivire precisă și o izolare termică datorită unor tehnologii precum PrimaLoft®, 3M™ Thinsulate™ sau HyperLoft™. 

Extindere descriere Restrângere descriere