Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DYNAFIT

Dynafit

Compania Dynafit a fost înființată în 1950. Încă de la început, s-a specializat în producția de ghete de schi. Acesta este momentul în care Dynafit a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri, datorită utilizării unor tehnologii moderne precum Gore-Tex®. Încă din anii 1970, compania și-a făcut un nume. La acea vreme, schiori renumiți care foloseau încălțăminte Dynafit au obținut succese spectaculoase, câștigând Cupa Mondială la schi alpin. O piatră de hotar pentru companie a fost prezentarea în lume a cizmelor de schi Dynafit Tourlite, caracterizate de o ușurință fără precedent. Astăzi, marca este unul dintre liderii mondiali în producția de îmbrăcăminte și încălțăminte montană. 

Dynafit oferă ghete specializate pentru schi de tură (TLT Speedfit), freeride și skirunning. Toate modelele sunt fabricate din materiale de calitate superioară, folosind tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul Ultra Lock System. Gama Dynafit include, de asemenea, îmbrăcăminte, cum ar fi jachete cu membrană, de înaltă calitate și ușoare.  

Marca organizează evenimente prestigioase, cum ar fi Dynafit Goes Summer - Cursa pe ghețarii alpini și cursa de schi Patrouille des Glaciers. Compania colaborează cu renumiții atleți Benedikt Böhm și Basti Haag, care au obținut succese sportive excepționale folosind produsele Dynafit. 

Extindere descriere Restrângere descriere