Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

UVEX

UVEX

Înființată în 1926, UVEX este o marcă de familie care este un producător de clasă mondială de echipamente și accesorii pentru sporturi de iarnă, cum ar fi căști de schi, ochelari de protecție și ochelari de protecție și protecție pentru sport. Denumirea UVEX este o abreviere pentru "Ultra Violet Excluded", care înseamnă excluderea ultravioletelor și care este o caracteristică fundamentală a ochelarilor de schi.  

Încă din 1964, UVEX a produs ochelari de protecție inovatori cu acoperire anti-ceață și, mai puțin de un deceniu mai târziu, a lansat ochelarii de protecție Uvex Downhill cu lentile sferice turnate prin injecție. La vremea respectivă, acestea au fost dezvoltări inovatoare care au revoluționat modul de abordare a producției de echipamente de schi. 

Una dintre fețele UVEX este sportiva Rossi Mittermaier, care a câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice din 1976 de la Innsbruck. De atunci, marca UVEX a devenit din ce în ce mai puternică și a devenit un adevărat lider mondial în domeniul ochelarilor și căștilor de protecție. 

Toate produsele UVEX sunt fabricate cu atenție la detalii și sunt dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii moderne și de calitate, inclusiv cele rezistente la rupere, colorvision, lentile decentrate și sistemul monomatic, care asigură durabilitatea și performanța echipamentelor individuale. Filozofia mărcii este de a proteja utilizatorii. Acest obiectiv îi ghidează pe specialiști în special în timpul procesului de proiectare, astfel încât accesoriile să fie de cea mai înaltă calitate posibilă și să îndeplinească cerințele de siguranță 

Extindere descriere Restrângere descriere