Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Scaune pentru bicicletă

Scaune pentru biciclete - confort și siguranță în magazinul online Sportano 

Ciclismul este o formă excelentă de activitate, facilitând deplasarea liberă în oraș și în afara acestuia. Dacă doriți să mergeți cu copilul dumneavoastră într-o excursie cu bicicleta, merită să vă echipați cu un scaun de bicicletă. Datorită acestui lucru, puteți merge într-o excursie cu copilul dumneavoastră, combinând activitatea fizică cu un mod interesant de a petrece timpul liber cu copilul dumneavoastră. În sortimentul magazinului Sportano.ro  veți găsi scaune de bicicletă de înaltă calitate pentru copii de la producători consacrați, cum ar fi Thule, URBAN IKI, Hamax, POLISPORT, Okbaby sau SHOTGUN. Cu noi, veți alege modelul potrivit de scaun pentru copii pentru a vă lua copilul în fiecare călătorie cu bicicleta.  

Scaune frontale, cu suport, cu cadru sau pentru copii - tipuri de scaune pentru biciclete 

Scaunele de bicicletă pentru copii pot fi împărțite în funcție de metoda și locul de fixare. Cel mai popular model este scaunul de bicicletă cu portbagaj, adică montat în spate, unde copilul vede spatele părintelui în timpul mersului. O altă variantă este scaunul de bicicletă din față, care este montat în partea din față a bicicletei, iar copilul vede drumul în timp ce merge, deoarece stă așezat corespunzător direcției de deplasare pe monociclu. Cu toate acestea, merită să țineți cont de faptul că acest tip de scaun de bicicletă montat în față poate face puțin mai dificilă utilizarea ghidonului. Un scaun de bicicletă montat pe cadru este o piesă de echipament care se fixează în cadru, iar totul se face practic dintr-o singură mișcare. De asemenea, puteți găsi pe piață un scaun de bicicletă pentru copii mici, unde montarea acestuia se face de obicei în partea din față a bicicletei, iar greutatea maximă a copilului este de 15 kg.  

Scaun de bicicletă până la o anumită greutate 

Atunci când alegeți scaunul pentru copii potrivit, este important să acordați atenție greutății maxime a copilului. Scaunele de bicicletă sunt proiectate pentru o anumită greutate, iar producătorii specifică până la ce greutate poate fi folosit modelul ales de echipament. Scaunul ar trebui să aibă o greutate maximă de până la 15 kg și este de obicei conceput pentru copii cu vârsta de până la 3 sau 4 ani. Un scaun de bicicletă de până la 25 kg este destinat copiilor mici cu vârsta de 5 ani și peste. Un scaun de bicicletă de până la 30 kg sau un scaun de bicicletă de până la 35 kg sunt modele pentru copii mai mari și sunt concepute pentru a fi montate cu titlul. Acest echipament este destinat celor mici până la vârsta de aproximativ 10 ani. 

Înclinat, cu funcție de dormit - funcții și utilizări suplimentare 

Un scaun de bicicletă are adesea caracteristici suplimentare care fac călătoria mai ușoară pentru cel mic, asigurând confort și siguranță. Un scaun de bicicletă cu înclinare și un scaun de bicicletă cu funcție de dormit sunt modele care sunt echipate cu un cadru special cu sistem de înclinare. Spătarul înclinabil permite, de asemenea, așezarea mai confortabilă a copilului mic pe scaun și scoaterea echipamentului de pe bicicletă. Suportul adecvat asigură un somn confortabil pentru copil în timpul călătoriei. Scaunele cu o astfel de soluție ar trebui să aibă un suport pentru cap, o căptușeală moale și un scaun conturat.  

Scaunul pentru copii trebuie, de asemenea, să fie echipat cu centuri de siguranță sau hamuri, iar cea mai frecventă soluție este un sistem în cinci puncte. Hamurile nu trebuie să limiteze mișcarea sau să exercite presiune, ci doar să se potrivească confortabil în jurul corpului și să protejeze în caz de șocuri.  

Scaun de bicicletă - modelul potrivit pentru a asigura siguranța 

Atunci când alegeți un model de scaun pentru bicicletă, puteți opta pentru produse fixate pe cadru, pe ghidon sau în spate. Pe lângă ajustarea corectă la greutatea maximă a copilului, montarea sau funcțiile suplimentare, merită, de asemenea, să acordați atenție faptului că produsele au aprobări speciale. Scaunele de bicicletă trebuie să respecte standardele de siguranță specifice, care sunt specificate prin EN 14344 și certificarea TUV/GS. Produsele cu această etichetă garantează siguranța și sunt fabricate din materiale durabile și non-toxice - toate pentru confortul copilului.  

Atunci când vă decideți asupra unui scaun de bicicletă, fiți atenți dacă acesta are sau nu amortizare, deoarece multe modele nu au această opțiune. Amortizarea ajută la reducerea șocurilor atunci când mergeți pe teren accidentat, lucru pe care copilul dumneavoastră îl va simți cu siguranță. Amortizarea scaunului va preveni rănile care pot apărea atunci când mergeți pe gropi sau pe drumuri cu pietriș.  

Alegeți un scaun de bicicletă pentru copii cu o gamă de reglaje ale înălțimii spătarului, înclinării și înălțimii suportului pentru picioare. Acest lucru vă va permite să ajustați modelul în mod corespunzător la corpul copilului dumneavoastră și, în plus, scaunul va dura mult mai mult.  

Montarea unui scaun de bicicletă nu trebuie să fie complicată 

Merită să știți că instalarea unui scaun de bicicletă este definită de trei categorii principale: A15 (scaun pentru copii de până la 15 kg montat în spatele părintelui), A22 (scaun pentru copii de până la 22 kg montat în spatele părintelui) și C15 (scaun pentru copii de până la 15 kg montat pe cadru sau pe ghidon). Montarea unui scaun de bicicletă nu este complicată și, de obicei, nu necesită unelte suplimentare și se face în câteva mișcări. Tot ce trebuie să faceți este să plasați atașamentul corespunzător pentru scaunul de bicicletă, datorită căruia puteți monta sau demonta rapid și convenabil echipamentul. Înainte de a cumpăra, verificați care este suportul utilizat pentru scaunul pe care l-ați ales. În cele mai multe cazuri, este vorba de un suport special sau de un adaptor.  

Mărci care oferă scaune pentru biciclete 

Gama de produse din magazinul Sportano.ro include scaune de bicicletă de înaltă calitate, confortabile și sigure, de la producători consacrați. Vă vom echipa cu produse pentru montarea pe spate, pe punte, pe cadru, pe ghidon, pe tubul de șa sau pe montantul de șa.  

Producătorii specifică greutatea maximă a copilului care poate folosi produsul, greutatea scaunului în sine, tipul de instalare și vârsta utilizatorului. Acest lucru vă permite să adaptați modelul la nevoile copilului dumneavoastră, fiind în același timp siguri că primiți un echipament care asigură siguranța și confortul în timpul călătoriei. Un scaun de bicicletă Thule, un scaun de bicicletă Hamax sau un scaun de bicicletă Okbaby garantează componente de cea mai înaltă calitate și confort în orice condiții.

Extindere descriere Restrângere descriere