• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tenis de masă

Tenis de masă - echipamente și accesorii pentru tenis în magazinul Sportano 

Categoria Tenis de masă de la Sportano conține tot ce aveți nevoie pentru un joc de tenis de masă. Fie că sunteți un profesionist, un începător sau căutați echipament pentru a vă amenaja o zonă de sport în casă, avem tot ce vă trebuie pentru a juca tenis de masă. Cumpărarea de rachete, mese sau mingi de la Sportano este o garanție de calitate, durabilitate și cea mai bună tehnologie de pe piață. Câștigă jocuri cu Sportano.ro! 

Masă, rachetă, plasă de tenis de masă - echipament esențial pentru fiecare jucător 

Pentru a juca tenis de masă aveți nevoie de o masă cu plasă, o rachetă și mingi speciale. De asemenea, veți avea nevoie de haine confortabile, cu țesături respirabile și pantofi care să vă amortizeze picioarele. Vorbind de echipament, Sportano vinde atât mese profesionale cu plase, cât și plase propriu-zise. Aceasta din urmă va fi utilă dacă aveți deja o masă, iar plasa este uzată sau nu corespunde așteptărilor dumneavoastră. Pentru meciurile de amatori, puteți atașa plasa la mese care nu sunt concepute pentru ping-pong. Oferim mese pe care puteți juca meciuri atât în interior, cât și în aer liber. Realizate din materiale rezistente, modelele Schildkröt, Cornilleau sau Kettler sunt o garanție de durabilitate și confort. 
 
Paletele de tenis de masă de la Sportano includ produse atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Modelele de la Donic sau Butterfly sunt echipate cu sisteme și tehnologii moderne, asigurând cel mai înalt confort de joc. Sistemul ABP ajustează centrul de greutate al rachetei în funcție de anumite stiluri de joc, Quick Rubber Change permite schimbarea confortabilă a fețelor rachetei, iar sistemul Anti Vibe are grijă de reducerea vibrațiilor. Mânerele ergonomice, inclusiv designul de prindere inteligentă, oferă o prindere sigură și o senzație de confort în timpul jocului. 
 
Pe Sportano.ro veți găsi mingi de tenis de masă potrivite atât pentru antrenamente, cât și pentru turneele profesionale. Mingile sunt marcate cu stele, cele pentru amatori fiind marcate cu o stea, cele de antrenament cu două stele, iar cele profesionale cu trei stele. Cele mai bune mingi se caracterizează printr-o precizie excelentă a zborului și a direcției anticipate. Bilele au un diametru de 4 cm. 

Ping pong - cum să alegeți echipamentul și accesoriile care să se potrivească nevoilor dvs.? 

Atunci când alegeți echipamentul și accesoriile pentru tenis de masă, merită să vă definiți mai întâi nivelul și așteptările. Rachetele concepute pentru profesioniști sunt puțin mai scumpe decât cele cu care puteți învăța să jucați. La începutul aventurii tale cu acest sport nu trebuie să investești în echipament pentru profesioniști pentru a te bucura de meciuri.  
 
Fiecare rachetă oferită de Sportano a fost fabricată din materiale de primă clasă și cu atenție la fiecare detaliu. Specialiștii noștri au selectat produse de la cele mai bune mărci din industrie pentru a asigura cel mai mare confort de joc pentru utilizatorii de toate nivelurile. Acordați atenție formei mânerului rachetei - alegeți între o prindere dreaptă sau inteligentă, adaptând echipamentul la preferințele dumneavoastră. De asemenea, puteți alege forma care se potrivește stilului dumneavoastră de joc. Jucătorii defensivi ar trebui să aleagă suprafețele mai moi, iar jucătorii ofensivi pe cele mai dure. De asemenea, trebuie să luați în considerare grosimea rachetei și cât de precis puteți controla mingea.  
 
Atunci când alegeți o masă, uitați-vă în primul rând la destinația sa - mesele de interior și cele de exterior sunt fabricate din materiale diferite, astfel încât nu toate modelele vor fi potrivite pentru utilizarea în aer liber. În ceea ce privește mingile, merită să le alegeți pe cele cu trei stele, dar dacă preferați modele mai ieftine și sunteți la început cu tenisul de masă, puteți juca și pe cele cu una sau două stele. Dacă aveți îndoieli, luați legătura cu membrii echipei Sportano! 

Extindere descriere Restrângere descriere