Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Plase de tenis de masă

Plasa de ping-pong - alege-o pe cea potrivită în magazinul Sportano

O plasă de tenis de masă este o piesă esențială de echipament sportiv - atât pentru jucătorii de tenis de masă amatori, cât și pentru cei profesioniști. Plasele de tenis de masă de înaltă calitate sunt fabricate din materiale durabile și impermeabile și dispun de sisteme de montare rapidă care fac transportul rapid și ușor - astfel încât să vă puteți bucura întotdeauna de jocuri interesante oriunde

Sportano este un magazin online de articole sportive, unde veți găsi produse de la mărci respectate, care sunt alese de profesioniști. Verifică oferta noastră și alege plasa de tenis de masă potrivită, care îți va garanta un joc plin de emoții, indiferent dacă preferi un stil all-round, ofensiv, defensiv, sau poate că jocul de ping-pong este hobby-ul tău de amator. 

Cum să alegeți plasa de tenis de masă potrivită și ce să căutați atunci când cumpărați?

Plasa pentru tenis de masă trebuie să fie reglabilă și să se potrivească perfect dimensiunilor mesei. Plasele de tenis de masă disponibile în sortimentul Sportano sunt echipate cu sisteme simple de reglare a tensiunii coardelor, care garantează o tensiune adecvată și un confort de joc. De asemenea, sunt importante și elementele de prindere, cum ar fi sistemul de fixare cu clips, care permite ca plasa să fie desfășurată și pliată în cel mai scurt timp. 

Este foarte important ca materialele din care este confecționată plasa să fie rezistente și extensibile, ceea ce elimină riscul ca acestea să se rupă în timpul jocului. O alegere potrivită ar fi o plasă de tenis de masă flexibilă, fabricată din materiale plastice, cum ar fi nailon, care asigură durabilitatea plasei și rezistența la condițiile meteorologice, astfel încât aceasta nu va fi expusă la deteriorări nici măcar în timpul unor jocuri în aer liber interesante. Masa, împreună cu plasa, poate fi amplasată afară fără teama de a fi deteriorată de ploaie. 

Banda albă de pe finisajul superior al plasei de tenis de masă facilitează jocul cu o bună vizibilitate în timpul jocului, iar stâlpii pliabili din oțel sau metal asigură stabilitatea, instalarea rapidă și transportul ușor al plasei, care este compactă atunci când este pliată. Plasele de tenis de masă de la brandurile apreciate sunt o garanție a celei mai înalte, neschimbate de ani de zile, calitate și confort de joc

Înălțimea plasei de tenis de masă - care sunt dimensiunile unei plase de ping-pong?

Adaptarea dimensiunilor unei plase de ping-pong la o anumită masă nu ar trebui să reprezinte o problemă, deoarece mesele de joc au de obicei dimensiuni standardizate, conforme cu normele general acceptate ale acestui sport (atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști). 

Se presupune că o masă de tenis de masă trebuie să aibă o lățime minimă de 152,5 cm, o lungime de 274 cm și o înălțime de 76 cm. Înălțimea plasei de tenis de masă ar trebui să fie de 15,25 cm atunci când este întinsă în mod corespunzător, dar sistemul de reglare permite o posibilă coborâre a acesteia în cazul jocurilor de amatori. Dimensiunile plasei de tenis de masă și ale altor accesorii pot varia în cazul produselor destinate copiilor. 

Extindere descriere Restrângere descriere