• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Salewa

Salewa

Originile mărcii germane Salewa datează din 1935, când fondatorul său, Josef Liebhart, a decis să înființeze propria companie specializată în producția de îmbrăcăminte sportivă de calitate superioară. Astăzi, Salewa este una dintre cele mai importante mărci care produce încălțăminte și îmbrăcăminte profesională pentru drumeții și alpinism.  

Anii '50 și '60 au fost o perioadă de dezvoltare dinamică pentru companie. Unul dintre motive a fost popularitatea tot mai mare a schiului, pentru care Salewa a produs bețe specializate. Tot în această perioadă, marca și-a extins gama cu un nou produs revoluționar pentru expedițiile alpine - crampoane reglabile și ușoare, care asigură siguranța utilizatorului. Acesta a fost un moment deosebit de revoluționar, datorită căruia compania a câștigat o mare popularitate în industria sportului și a devenit recunoscută în diferite locuri din întreaga lume. La scurt timp după aceea, în 1978, marca și-a extins gama pentru a include îmbrăcăminte tehnică, în care este specializată și astăzi. 

De-a lungul anilor, producătorul Salewa a dezvoltat în mod constant sisteme și tehnologii inovatoare utilizate în produsele sale. Încălțămintea Salewa combină materialele de calitate superioară cu soluții funcționale, cum ar fi Climbing Lacing pentru o legare precisă, tălpile Ortholite cu proprietăți bacteriostatice pentru o prospețime de lungă durată și tălpile Vibram cu aderență excelentă chiar și pe teren accidentat. În plus, toate accesoriile Salewa sunt testate cu atenție de profesioniști înainte de a fi puse în vânzare - compania lucrează cu echipa de sportivi alpineXtream Team, care supune produsele individuale ale mărcii la teste exigente de alpinism. 

Oferta largă a mărcii include cizme specializate pentru drumeție și alpinism, îmbrăcăminte sportivă funcțională, cum ar fi jachete, pantaloni, haine polare, tricouri, precum și accesorii practice, cum ar fi termosuri și căni termice. 

Extindere descriere Restrângere descriere