• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Patine cu rotile

Patine în linie în magazinul de sport Sportano 

Categoria Rollerblades de pe Sportano.ro este un loc unde puteți completa întregul set necesar pentru o patinare confortabilă și, mai presus de toate, sigură. Oferim produse de la mărci cu experiență și cu experiență dovedită. Patinajul pe role este un sport care unește generațiile: îl practică atât copiii, cât și adulții. Are un efect pozitiv asupra stării noastre, permițându-ne să antrenăm toate părțile corpului (în special picioarele și fesele) și, de asemenea, ajută la arderea țesutului adipos. De asemenea, este important ca patinajul să nu suprasolicite articulațiile și să îmbunătățească coordonarea motorie. Acum că știi care sunt beneficiile patinajului în linie, nu uita să verifici oferta Sportano

Tipuri de patine în linie - care merită să alegeți? 

În Sportano veți găsi patine în linie de înaltă calitate pentru femei și bărbați, precum și patine în linie pentru copii. Alegeți modelul care vi se potrivește din punct de vedere al designului și al stilului de condus. Oferta noastră include diferite modele: recreaționale, hochei și freestyle. Există, de asemenea, patine 4 în 1, 3 în 1 și 2 în 1. Ultimele se caracterizează prin patine interschimbabile, datorită cărora, la achiziționarea unui echipament, puteți avea acces la mai multe modele. Patinele în linie pot deveni, de asemenea, patine cu role, patine în linie sau patine cu role. Astfel de modele sunt excelente mai ales pentru persoanele (și pentru copii) care abia încep aventura cu acest sport. 

Cum de a alege patinele în linie potrivite? 

Vă întrebați cum să alegeți patinele în linie potrivite? Mai întâi de toate, trebuie să cunoașteți diferitele tipuri de role. Patinele de agrement sunt cele mai universale modele: sunt potrivite pentru persoane cu diferite niveluri de îndemânare. Acestea sunt concepute pentru mersul pe bicicletă de agrement pe suprafețe plane. Patinele agresive sunt concepute pentru utilizatorii avansați, care și-au însușit deja trucurile sau săriturile de bază. Construcția lor este extrem de durabilă și rezistentă la deteriorări. Patinele Urban combină caracteristicile ambelor modele anterioare și sunt potrivite atât pentru patinajul de agrement, cât și pentru realizarea de trucuri. Dacă vă interesează patinele în linie pentru copii, acordați atenție modelelor reglabile, pe care le puteți ajusta la dimensiunea piciorului copilului dvs. care se schimbă rapid. 

Roți, rulmenți, frâne și protecții - piese și accesorii esențiale pentru patinele în linie 

În categoria role și accesorii de pe Sportano.ro veți găsi, de asemenea, produse utile pentru utilizarea sau repararea rolelor. Pentru a vă asigura siguranța, este necesar să vă echipați cu protecții și cască. Oferim seturi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Dacă sunteți interesat de trucuri și de mersul agresiv, merită să cumpărați cupe de slalom pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile. Indiferent de tipul de patine, nu uitați să aveți grijă de rulmenții acestora. Trebuie să le curățați și să le îngrijiți în mod regulat - cel mai bine este să o faceți înainte de sezon. La Sportano avem produse de îngrijire adecvate, cum ar fi uleiurile, care vor asigura o performanță de lungă durată a patinelor dumneavoastră. Piesele de schimb includ roți de diferite durități și frâne. Consultați oferta Sportano și alegeți dintre echipamentele de înaltă calitate de la mărci precum Rollerblade, K2 sau Fila. Ne vedem pe pistă! 

Extindere descriere Restrângere descriere