• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Trotinete electrice

Trotinete electrice pentru copii și adulți pe Sportano.ro

Trotinetele electrice sunt o formă excelentă de divertisment și, pentru mulți oameni, și un mijloc de transport. Prin urmare, atât copiii, cât și adulții le folosesc în fiecare zi. În oferta Sportano veți găsi cele mai bune trotinete electrice pentru tineri și vârstnici. Toate acestea sunt fabricate exclusiv de producători de top, care garantează calitatea și durabilitatea.  

Ce scuter electric să alegeți? 

Atunci când alegeți o trotinetă electrică pentru copii, ar trebui să țineți cont în primul rând de ergonomie și siguranță. Acest tip de vehicul trebuie să fie adaptat în mod corespunzător la înălțimea și greutatea tânărului utilizator, precum și să aibă anumite limitări. Conform legii, scuterele electrice pot fi folosite de copii începând cu vârsta de 10 ani. Pentru acest grup de vârstă, mulți producători oferă o gamă largă de modele cu greutate redusă și profil redus, precum și ghidon suficient de îngust pentru a le ajunge la nivelul brațelor. Acest lucru permite intrarea și controlul adecvat al scuterului electric de către copil.   

Limita de viteză este, de asemenea, importantă. Trotinetele electrice concepute pentru copii nu trebuie să depășească viteza de 20 km/h. Desigur, acest lucru se întâmplă din motive de siguranță. La viteze mai mari, tinerii ar putea avea probleme cu controlul vehiculului. Mărcile de top disponibile în Sportano se asigură, de asemenea, că scuterele electrice au o varietate de stiluri și culori, astfel încât fiecare fată și băiat să poată alege un model pentru ei înșiși.  

Pe de altă parte, atunci când alegeți o trotinetă electrică pentru adulți, ar trebui să luați în considerare autonomia maximă și viteza maximă a acesteia. Trotinetele de top se deplasează cu viteze de la 20 km/h până la chiar peste 70 km/h. În funcție de capacitatea bateriei, autonomia este de la 20 km la 70 km. Merită să acordați atenție greutății scuterului în cazul în care acesta va fi transportat frecvent sau depozitat într-un apartament situat la un etaj mai înalt. Trotinetele electrice pentru adulți sunt adesea folosite pentru a se deplasa pe teren variabil sau în jurul orașului, astfel încât o amortizare adecvată și o frână puternică sunt importante.   

Cele mai bune trotinete electrice de la mărci cunoscute 

Trotinetele electrice pentru copii de la Razor merită să fie remarcate. Acestea au un motor cu lanț silențios și un sistem de accelerare simplu, reglat prin intermediul ghidonului ghidonului. Acestea sunt ușoare, dar în același timp au un nivel maxim de încărcare ridicat (aproximativ 54,5 kg). Prin urmare, acestea vor fi ideale și pentru copiii mai mari. Bateria sigilată cu plumb-acid cu o putere de 24 V este suficientă pentru 40 de minute de mers continuu. Suportul retractabil pentru picioare și suportul pentru picioare oferă confort atunci când este staționar. 

Un scuter excelent pentru adulți va fi unul dintre modelele Motus. Echipat cu patru amortizoare, asigură o călătorie confortabilă chiar și pe suprafețe accidentate. Două motoare de 1.300 W înseamnă o autonomie de până la 63 km și o viteză maximă de 74 km/h! Iar ecranul LCD modern va afișa toți parametrii cei mai importanți.  

Sportano este o selecție largă de scutere pentru copii și adulți de la producători de top. 

Extindere descriere Restrângere descriere