Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Babolat

Istoria brandului francez Babolat datează din 1875, când fondatorul său, Pierre Babolat, dezvoltă primele corzi din intestin natural folosite în rachetele de tenis. A fost o descoperire majoră la acea vreme și una care a poziționat Babolat ca producător de echipamente de tenis de top. Cu toate acestea, compania nu s-a oprit aici și a continuat să evolueze și să dezvolte soluții inovatoare. În 1925, marca a făcut o altă descoperire și a dezvoltat coarda revoluționară Babolat VS, care este folosită și astăzi. 

În anii 1950, marca devine recunoscută la nivel internațional, iar produsele sale ajung la cei mai importanți jucători de tenis. Atunci, compania a dezvoltat primul său nylon Elascord și a început să se extindă pe piețele externe, inclusiv în Italia, Argentina, Statele Unite, Scandinavia și Australia. Un deceniu mai târziu, marca lansează seturi de tenis gata făcute. De-a lungul anilor, Babolat a lucrat cu mulți sportivi. Printre aceștia s-au numărat Björn Borg, care a câștigat 11 turnee de Grand Slam, Yannick Noah, câștigător al Openului Franței în 1983, precum și Rafael Nadal, Fernando Gonzalez și Kim Clisters. 

Încă de la începutul existenței sale, Babolat a stabilit noi tendințe în producția de echipamente de tenis și a dezvoltat soluții tehnologice moderne care își găsesc aplicarea nu numai în rachete de tenis, ci și în rachete dedicate jocului de padel, badminton și squash. Compania oferă, de asemenea, mingi specializate și îmbrăcăminte și încălțăminte profesională. Babolat este în prezent unul dintre cei mai mari producători de accesorii și echipamente pentru sporturile cu rachete, a cărui tradiție datează de la începutul interesului pentru tenis în lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere