Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Squash

Squash - antrenează-te cu Sportano! 

Magazinul Sportano.ro oferă tot ce este necesar pentru a juca squash. În oferta dedicată iubitorilor acestui sport vă punem la dispoziție echipamente profesionale de joc, produse cu ajutorul tehnologiilor moderne pentru a face această activitate o provocare și mai plăcută! În magazinul Sportano veți găsi rachete de squash concepute pentru începători și jucători profesioniști, precum și mingi de diferite viteze și corzi care vă vor permite să restabiliți calitatea efectivă a jocului. Squash-ul este caracterizat de o dinamică ridicată, iar jucătorii trebuie să dea dovadă de o agilitate considerabilă - datorită acestui lucru, în timpul jocului veți crește eficiența corpului dumneavoastră și vă veți îmbunătăți condiția generală. Cu cel mai bun suport pentru echipament, vă veți simți încrezător în competiție. 

Squash - reguli simple și popularitate extraordinară 

Squashul este un sport pe care îl poți practica pe tot parcursul anului, așa că investiția în echipament de calitate este cheia pentru a te simți bine pe teren și pentru a obține numeroase victorii. Antrenamentul poate fi solicitant și implică toate părțile mușchilor, ceea ce are un efect benefic asupra modelării siluetei și întăririi rezistenței. Regulile simple ale jocului și popularitatea crescândă a acestei discipline au făcut ca interesul pentru ea să crească: în fiecare an există tot mai multe cluburi care oferă terenuri de squash. Astăzi, toată lumea își poate încerca norocul în această rivalitate, indiferent de nivelul de îndemânare. 
 
Jocul de squash constă în aruncarea unei mingi de pe un perete și schimbul de mingi între doi adversari. Ceea ce contează este buna coordonare motorie, viteza și orientarea spațială. Puteți îmbunătăți fiecare dintre aceste elemente dacă vă decideți să vă antrenați în mod regulat. Este o alternativă excelentă la exercițiile cardio și aerobice, care vă vor face să vă simțiți bine și vă vor oferi un corp atletic. Puteți arde până la 1.000 kcal pe meci. 

Rachete, mingi, corzi - ce echipament pentru squash va fi necesar și ce să căutați într-un magazin? 

Începe aventura ta pe teren cu Sportano! În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de echipamente, astfel încât să puteți completa echipamentul în funcție de preferințele și nivelul de experiență. Cel mai important atribut al unui jucător este o rachetă de squash - pe care să o alegeți? Pentru început, modelele mai ușoare, cu o suprafață de ricoșeu mai mare (cap) vor fi bune. Datorită acestui lucru, jucătorii cu mai puțină experiență își pot manevra mâna mai eficient și pot face sărituri eficiente. Optați pentru rachete cu o suprafață a capului de aproximativ 500 cm², cu o secțiune superioară echilibrată
 
Jucătorii avansați vor găsi în Sportano.ro rachete de squash precise cu cap mai mic, cu echilibru pe mâner, neutru și pe cap. Suportul tehnologiei Air Handle din modelele Prince previne vibrațiile în timpul loviturilor, în timp ce metoda inovatoare de împletire a corzilor Power Ring garantează mai multă putere de lovire și durabilitate. Dacă sunteți în căutarea unei noi corzi pentru racheta dvs., consultați sugestiile noastre, care vă vor permite să obțineți mai mult confort și o senzație mai bună a mingii pe teren. 
 
Pentru o plăcere maximă a jocului, aveți grijă să adaptați mingea la nivelul de îndemânare. Cel mai important parametru pentru selectarea unei mingi de squash este viteza, care definește înălțimea de ricoșeu. Bilele rapide fără puncte sunt cea mai bună alegere pentru începători. În Sportano.ro veți găsi, de asemenea, mingi pentru jucători experimentați cu un punct și mingi de squash cu două puncte concepute pentru profesioniști de la producători precum HEAD sau Tecnifibre

Extindere descriere Restrângere descriere