Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Cressi

Cressi este un brand bine stabilit și respectat, specializat în producția de echipamente de înaltă calitate pentru scufundări, snorkelling și alte sporturi nautice. Compania are o istorie îndelungată, anul 1946 fiind data înființării sale. Este un lider al industriei, câștigând încrederea și recunoașterea profesioniștilor și a pasionaților de agrement deopotrivă.

Cressi s-a născut din pasiunea pentru lumea subacvatică și din dragostea pentru explorare. Marca reflectă cunoștințele, experiența și inovația care se traduc în calitatea excelentă a echipamentelor sale.

Cressi oferă o gamă largă de produse, inclusiv măști, tuburi, aripioare, costume de neopren, pantofi de scufundare, precum și accesorii și echipamente pentru scafandri profesioniști. Fiecare produs este proiectat și fabricat cu cea mai mare atenție, folosind materiale de înaltă calitate. Cressi pune accentul pe designul ergonomic, funcționalitate și confort, pentru a se asigura că utilizatorii nu numai că sunt în siguranță, dar au și libertate totală de mișcare și confort în timpul aventurilor lor subacvatice.

Marca Cressi este cunoscută pentru soluțiile sale tehnologice inovatoare care contribuie la îmbunătățirea performanțelor de scufundare și a confortului. Compania își dezvoltă în mod constant produsele folosind cele mai recente progrese tehnologice și cunoștințe științifice pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă sub apă.

Cressi are, de asemenea, un angajament puternic față de protejarea și conservarea mediului marin. Compania promovează practicile de producție durabile, utilizează materiale ecologice și sprijină în mod activ proiectele și organizațiile de conservare a oceanelor.

Viziunea brandului Cressi este de a crea echipamente care să permită scafandrilor și pasionaților de sporturi nautice să descopere frumusețea lumii subacvatice și să se bucure de legătura cu natura. Căutarea excelenței, a calității și a pasiunii sunt valorile fundamentale care aduc succesul mărcii Cressi și care o fac alegerea preferată a tuturor celor care doresc echipamente de scufundări sigure, fiabile și inovatoare.

Extindere descriere Restrângere descriere