Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lift Foils

Lift Foils

Provenind din America de Nord, Lift Foils este liderul incontestabil în producția de echipamente specializate pentru sporturi nautice. Brandul a fost fondat în 2011, iar doar doi ani mai târziu unul dintre fondatorii săi - Nick Leason - a dezvoltat foile electrice, folosind tehnologii inovatoare care au afectat direct eficiența antrenamentelor și au permis ca acestea să fie efectuate în diferite condiții meteorologice. Această invenție a revoluționat abordarea proiectării echipamentelor pentru activitățile acvatice și a sporit popularitatea acestui sport în societate. 

De-a lungul istoriei sale, marca s-a dezvoltat constant, extinzându-și gama cu produse noi și dezvoltând echipamente moderne, care sunt folosite de cei mai renumiți sportivi din întreaga lume, precum Laird Hamilton și Kai Lenny. În prezent, oferta largă a producătorului include modele atât de plăci clasice, cât și electrice, în patru dimensiuni diferite, astfel încât fiecare utilizator să poată alege cea potrivită pentru el. 

Marca acordă o mare importanță unui proces de producție profesionist și își îmbunătățește produsele cu soluții tehnologice inovatoare care sporesc calitatea fiecărui articol. Echipamentele de la Lift Foils îndeplinesc cele mai înalte standarde de execuție, deoarece proprietățile lor au fost verificate temeinic în practică înainte de a fi puse în vânzare. Compania Lift Foils își distribuie produsele pe multe piețe străine, fiind astfel recunoscută în industria sportivă din întreaga lume. De asemenea, brandul declară că în anii următori va continua să își dezvolte sortimentul și să dezvolte echipamente moderne care vor satisface cerințele chiar și ale celor mai avansați sportivi. 

Extindere descriere Restrângere descriere