• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

POC

POC

Fondată în 2005, POC este o marcă suedeză care, încă de la început, a avut ideea de a proteja viața sportivilor. Acesta este motivul pentru care activitatea principală a POC este fabricarea de costume de protecție, căști, protecții și ochelari de protecție. 

Produsele POC se caracterizează prin funcționalitate și durabilitate. De-a lungul anilor, marca și-a dezvoltat propriile forumuri științifice, POC Lab și WATTS Lab, prin intermediul cărora a lucrat cu sportivi profesioniști și experți în diverse domenii. Împreună cu aceștia, marca a dezvoltat tehnologiile inovatoare T-Core Fill, Shearing Pad INside și multe alte sisteme pentru a îmbunătăți calitatea produselor.  

Gama extinsă a POC include accesorii și îmbrăcăminte pentru schiori, snowboarderi și cicliști de toate nivelurile de abilități. Compania și-a stabilit obiectivul de a dezvolta produse de calitate superioară care pot fi utilizate atât de începători, cât și de sportivi experimentați.  

Astăzi, marca este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de produse pentru sporturile de iarnă și ciclism. POC evoluează în mod constant și dezvoltă accesorii din ce în ce mai moderne și îmbrăcăminte specializată. De-a lungul timpului, marca suedeză a servit mii de clienți, care și-au pus încrederea în ei și au rămas loiali echipamentelor POC timp de ani de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere