Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Navigație prin GPS

Navigație sportivă GPS în magazinul Sportano 

Navigația sportivă potrivită este un echipament care ar trebui să se afle în rucsacul fiecărui iubitor de alpinism, drumeții sau excursii lungi cu bicicleta. În oferta Sportano vei găsi navigații sportive GPS de înaltă calitate, caracterizate prin rezistență în orice condiții meteorologice. Aflați ce echipamente poți găsi pe Sportano.ro și la ce ar trebui să fi atent atunci când o cumperi. 

Cumpărarea unui sistem de navigație GPS sport: ce ar trebui să caut? 

În gama noastră vei găsi navigații GPS sportive de calitate superioară. Fie că plănuiești o plimbare pe pantele munților, o drumeție sau un traseu pe bicicletă, Sportano îți va oferi GPS-ul perfect pentru a se potrivi cerințelor tale. Te întrebi ce trebuie să iei în considerare atunci când cumperi un dispozitiv de navigație sportivă? Primul lucru la care ar trebui să acorzi atenție este alegerea hărților. Navigatoarele sportive au hărți topografice integrate pentru Europa. Dispozitivele de navigație specializate funcționează cu o precizie mult mai mare decât dispozitivele normale. Datorită semnalului puternic de satelit, poziția GPS este determinată cu o precizie de până la 3 metri, ceea ce îți va permite să îți determini mai bine poziția. O altă caracteristică importantă de care ar trebui să ți cont, sunt funcțiile integrate ale sistemului de navigație. GPS-urile specializate au opțiuni care îți permit nu numai să te orientezi cu ușurință, dar și să îți planifici călătoria sau să o împarți în etape. În plus, cele mai multe dintre acestea au și dispozitive încorporate, cum ar fi o busolă și un altimetru barometric. Unele navigații sportive au de asemenea contoare și monitoare de ritm cardiac. 
 
O caracteristică importantă pe care ar trebui să o iei în considerare atunci când alegi un dispozitiv de navigație sportivă, este conectivitatea Bluetooth și Wi-Fi. O capacitate mare a dispozitivului sau posibilitatea de a adăuga memorie externă este o opțiune foarte utilă. Acest lucru îți va permite să stochezi date precum scoruri, hărți și rute parcurse. De asemenea, fiecare dispozitiv de navigație sportivă ar trebui să fie certificat ca fiind rezistent la apă și la șocuri. Selecția largă de modele de navigație sportivă de pe site-ul Sportano.ro îți va permite să alegi cu ușurință un GPS adaptat nevoilor tale. 

Tipuri de navigație sportivă: ce model să alegi? 

Un dispozitiv de navigație este o parte esențială a echipamentului tău înainte de o excursie pe teren. Cu o localizare mai bună, dispozitivele specializate funcționează mult mai precis decât cele obișnuite sau cele din smartphone-uri. GPS-urile sportive au de asemenea opțiunea de a funcționa fără internet, ceea ce este cu siguranță una dintre cele mai importante caracteristici pe traseu. Explorați diferitele tipuri de navigație pe care le veți găsi în gama Sportano. 

Navigația pe bicicletă: Contoare, calculatoare, GPS 

Petreci ore întregi pe pista de biciclete în timpul liber? Nu poți da greș cu un dispozitiv de navigație pentru biciclete în timpul acestor călătorii. În oferta Sportano vei găsi două mărci de GPS-uri pentru biciclete, Garmin și Wahoo. Dispozitivele Garmin au caracteristici interesante și avansate, cum ar fi capacitatea de a urmări dinamica ciclismului montan, detectarea accidentelor, afișarea informațiilor esențiale, cum ar fi plafonul de oxigen și la unele modele, informații privind recuperarea, sarcina, aclimatizarea la altitudine, temperatura și hidratarea. În plus, dispozitivele marca Garmin îți vor afișa avertizări meteo. GPS-urile Wahoo au o serie de funcții practice - prima dintre ele este "retragerea traseului", care te ghidează înapoi la punctul de plecare pe același traseu sau pe un traseu mai scurt. Această opțiune este excelentă atunci când vă rătăciți sau când doriți să vă întoarceți cât mai repede posibil la locul de unde ați plecat. O altă caracteristică interesantă este funcția "Take me to", datorită căreia navigația te va conduce la un loc indicat anterior pe hartă. 

Navigație turistică 

În secțiunea cu navigație turistică vei găsi multe dispozitive interesante destinate iubitorilor de agrement activ. Un GPS pentru turiști are posibilitatea de a cartografia un traseu pe baza unor puncte stabilite de utilizator. Majoritatea dispozitivelor de acest tip au de asemenea, hărți integrate care conțin străzile și toate traseele turistice și de ciclism. În oferta Sportano.ro vei găsi navigații turistice de cea mai înaltă calitate de la Garmin. Dispozitivele sunt compatibile atât cu sistemele de sateliți GPS, cât și cu GLONASS, ceea ce îți va oferi un semnal constant, indiferent de locul în care te afli. De asemenea, echipamentele Garmin au încorporate o busolă de înaltă calitate și un altimetru barometric. Navigațiile din gama Sportano sunt ideale pentru utilizare pe quad-uri, biciclete, bărci și drumeții. Datorită materialelor durabile din care sunt realizate navigațiile Garmin, producătorul garantează impermeabilitatea și rezistența la condițiile meteorologice

Navigație montană GPS 

Navigația în munți este una dintre cele mai importante piese de echipament pe care ar trebui să le ai. Este important să ai un bun simț al orientării în timpul unei drumeții, mai ales în condiții meteo dificile și pe trasee necunoscute. Pe traseele montane pot apărea diverse situații, astfel încât, dacă te rătăciți sau rămâi blocat, un sistem de navigație te poate ajuta să îți comunici poziția cu salvatorii montani. Atunci când cumpri un GPS, acordă atenție capacității bateriei și funcției powerbank. Cu această opțiune, atunci când telefonul se descarcă și trebuie să suni urgent undeva, îl poți reîncărca cu ușurință. Opțiunile suplimentare pe care ar trebui să le aibă un dispozitiv de navigație montană sunt o lanternă, o carcasă rezistentă la apă, o busolă, o memorie mare, un afișaj luminos și clar. Funcțiile utile care pot fi, de asemenea, încorporate într-un GPS de munte sunt conectivitatea Bluetooth și Wi-F, prognoza meteo, barometrul și calendarul. 

Cea mai bună navigație sportivă: branduri de top pe Sportano.ro 

Sportano.ro oferă o gamă largă de navigații sportive, astfel încât vei găsi cu siguranță cea care se potrivește perfect nevoilor tale. În sortimentul nostru vei găsi mărci producătoare de GPS-uri sportive, cum ar fi Garmin și Wahoo. Produsele Wahoo se caracterizează prin durabilitate ridicată și operare simplă. Navigațiile Garmin au multe funcții interesante, care îți vor face călătoria mai interesantă și, mai ales, mult mai sigură. Indiferent de produsul pe care îl alegi, Sportano îți garantează cea mai înaltă calitate. Alege-ți GPS-ul de vis pentru ciclism, drumeții sau ciclism montan și bucură-te de o experiență unică pe traseu. 

Extindere descriere Restrângere descriere