• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte pentru sporturi de luptă

Îmbrăcăminte pentru sporturi de luptă - modele confortabile și durabile în magazinul Sportano 

Dacă sunteți la început de drum în sporturile de luptă, merită să vă echipați cu echipamentul potrivit pentru această activitate și, mai ales, cu îmbrăcăminte pentru sporturi de luptă. Acest lucru va asigura nu numai un nivel maxim de confort, ci și siguranță atunci când se efectuează mișcări dinamice. La Sportano ne-am ocupat de produse pentru multe discipline sportive, motiv pentru care veți găsi îmbrăcăminte pentru sporturi de luptă de la mărci profesionale precum adidas, EVERLAST, Nike, KSW, Pitbull West Coast, Leone 1947, Octagon, Overlord, Hayabusa sau Bushido.  

Pantaloni, pantaloni scurți sau tricouri pentru sporturi de luptă - cu ce haine merită să vă echipați? 

Atunci când alegeți îmbrăcămintea potrivită pentru sporturile de luptă, trebuie mai întâi să decideți ce sport intenționați să practicați. Unele activități diferă cel mai mult în ceea ce privește utilizarea echipamentului, dar, în cea mai mare parte, ținuta dumneavoastră va fi alcătuită din articole similare. Pentru prima ședință de antrenament de box, mma sau kicboxing, veți avea nevoie de un tricou și de pantaloni scurți pentru sporturi de luptă, care sunt concepuți pentru a asigura confortul și libertatea de mișcare în timpul antrenamentului. Printre articolele de îmbrăcăminte se numără și pantaloni pentru sporturi de luptă și veste de protecție. Jambierele pentru sporturi de luptă sunt, de asemenea, un articol de îmbrăcăminte popular, care garantează confortul și nu limitează mișcarea.  

În schimb, kimonourile și centurile de arte marțiale sunt utile pentru a practica judo, karate sau Jiu-Jitsu brazilian. Kimono-urile sunt, de obicei, concepute cu mâneci lungi și ca un set, adică o piesă de îmbrăcăminte superioară și un pantalon.  

Cum alegi corect o ținută pentru sporturi de luptă? 

Pentru orele de box, mma sau kicboxing, cel mai bine este să purtați un tricou pentru sporturi de luptă, care să fie mulat, fără elemente precum nasturi sau fermoare. Un rashguard, care este un tricou termic, cu uscare rapidă, care îndepărtează foarte bine umezeala de pe corp și este, de asemenea, compresibil, va funcționa foarte bine în acest caz. Dacă practicați Jiu-Jitsu brazilian, judo sau karate, este obligatoriu să purtați un kimono, adică un tricou și pantaloni, cu centură pe deasupra. Cureaua pentru sporturi de luptă trebuie să fie confecționată din materiale rezistente pentru a ține bine materialul ținutei. 

Atunci când alegeți îmbrăcăminte pentru sporturile de luptă, acordați atenție calității manoperei și materialului. În funcție de sportul pe care îl practicați, alegeți un articol de îmbrăcăminte care să fie respirabil. Nu provoacă disconfort sau iritații, care pot rezulta din cusături prea puternice sau elemente suplimentare. Ținuta de arte marțiale în sine trebuie să se potrivească purtătorului, astfel încât să nu-i limiteze mișcarea. Atunci când se practică sporturi de luptă, asigurarea confortului și a siguranței sunt cele mai importante considerente atunci când se aleg atât îmbrăcămintea, cât și echipamentul și accesoriile.  

Mărcile care oferă îmbrăcăminte pentru sporturi de luptă - ce mărci să alegi? 

La Sportano, oferim îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru sporturi de luptă de la mărci renumite. Vă vom echipa cu pantaloni scurți, jambiere sau tricouri pentru sporturi de luptă, ceea ce va face ca fiecare dintre sesiunile de antrenament să fie cât mai confortabilă posibil. Dacă sunteți în căutarea de îmbrăcăminte pentru arte marțiale, la Sportano vă oferim kimono și centuri de la mărci profesionale precum MANTO, Ground Game, Bushido, Hayabusa, Leone 1947, Overlord sau Pitbull West Coast.  

Pe de altă parte, veți găsi rashguards pentru sporturi de luptă de la mărcile KSW, MANTO, EVERLAST sau Octagon, unde unele tăieturi sunt realizate din material termoactiv și cu uscare rapidă. Produsele marca Pitbull West Coast folosesc tehnologia 4-WAY STRETCH, care mărește întinderea țesăturii în patru direcții pentru confort și o potrivire mai bună.  

Extindere descriere Restrângere descriere