Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Enervit

Enervit este un brand italian specializat în producția și distribuția de suplimente nutritive de înaltă calitate pentru sportivi și persoane active din punct de vedere fizic încă din 1954. Prima fabrică a companiei a fost înființată într-un mic sat numit Zelbio, în provincia Como.  

Enervit are o lungă istorie de angajament față de știință și cercetare. Suplimentele nutritive ale mărcii sunt dezvoltate pe baza celor mai recente descoperiri științifice și a colaborării cu echipe sportive și experți în nutriție.

Marca oferă o gamă largă de produse care includ băuturi energizante, geluri energetice, batoane, prafuri pentru prepararea băuturilor, vitamine și minerale, precum și suplimente pentru susținerea recuperării musculare. Fiecare produs Enervit este atent echilibrat pentru a oferi nutrienți optimi și pentru a sprijini organismul să dea randament maxim.

Enervit are un angajament puternic față de cercetare și dezvoltare pentru a-și îmbunătăți continuu produsele. Marca are propriile laboratoare și echipe de oameni de știință care analizează cele mai recente tendințe și tehnologii pentru a oferi sportivilor soluții nutriționale inovatoare.

Colaborarea cu sportivii și echipele profesioniste este un element cheie al strategiei de brand a Enervit. Ca urmare, produsele lor sunt adaptate la nevoile și cerințele sportivilor și testate în condiții reale. Acest lucru permite mărcii Enervit să ofere produse eficiente care îi ajută pe sportivi să își atingă obiectivele și să își depășească propriile limite.

Extindere descriere Restrângere descriere