Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Biciclete de trekking

Biciclete de trekking în magazinul Sportano

Categoria de biciclete de trekking din magazinul Sportano este un loc în care puteți găsi cele mai bune modele de la mărci de încredere într-un singur loc. Merită să pariați pe biciclete de trekking de înaltă calitate pentru a asigura siguranța și confortul în timpul călătoriilor de mai multe zile sau al excursiilor scurte. Puteți cumpăra de la noi atât biciclete de trekking pentru femei, cât și biciclete de trekking pentru bărbați. Cu Sportano, veți avea echipamentul de care aveți nevoie pentru excursii pe distanțe lungi, chiar și în cele mai dificile condiții. 

Ce sunt bicicletele de trekking?

Bicicletele de trekking sunt modele concepute pentru excursii cu bicicleta. Acest lucru înseamnă că sunt potrivite pentru a parcurge mulți kilometri. Acestea sunt potrivite atât pentru drumuri asfaltate, cât și pentru drumuri de pământ. Caracteristica lor este greutatea considerabilă, deoarece aceste biciclete sunt echipate cu cadre relativ grele și accesorii utile în călătoriile lungi, cum ar fi portbagajele sau portbagajele. În ciuda faptului că sunt destinate utilizării ca biciclete de turism, acestea sunt adesea folosite și ca biciclete de agrement pentru călătorii scurte. Aceste biciclete combină caracteristicile bicicletelor de munte cu cele ale bicicletelor de oraș. 

Diametrul roților bicicletelor de trekking este de obicei de 28 de inci. Aceste biciclete sunt echipate cu sisteme de absorbție a șocurilor cu grade diferite de absorbție a șocurilor, în funcție de model. De obicei, se utilizează frânele V-Brake și frânele hidraulice. Aceste biciclete se deosebesc de alte biciclete prin faptul că sunt potrivite pentru călătorii lungi: apărători de noroi, lumini cu dinamo și picioare stabile fac parte din funcționalitatea acestor modele. Designul bicicletelor de trekking vă permite să mențineți o postură confortabilă și este propice pentru călătoriile lungi. 

Bicicletele de trekking sunt adesea alese de persoanele care caută o bicicletă universală. Puteți să le conduceți atât pe durata unei călătorii lungi, cât și la serviciu sau la cumpărături. Acest echipament este potrivit atât pentru utilizare în mediul urban, cât și în aer liber și se adaptează la orice suprafață. Desigur, nu este potrivită pentru ciclism montan agresiv, dar va amortiza bine micile denivelări de pe șosea. Dacă sunteți în căutarea unei biciclete care să fie la fel de potrivită pentru excursii cu familia ca și pentru un transport confortabil prin oraș, ați ajuns la locul potrivit! 

Tipuri de biciclete de drumeție - cum să o alegi pe cea potrivită?

Atunci când alegeți o bicicletă de trekking, primul lucru la care ar trebui să acordați atenție este adaptarea dimensiunii cadrului la înălțimea dumneavoastră. Bicicletele de trekking pentru femei sunt caracterizate de un cadru coborât, iar cele pentru bărbați de un cadru înalt. Alegeți unul care vă este mai confortabil. Dacă plănuiți o călătorie lungă, probabil că veți transporta multe bagaje pe bicicletă, așa că merită să alegeți un cadru mai ușor. 

Cu toate acestea, modelele mai ușoare au un preț ușor mai mare, așa că, dacă bicicleta este destinată unor trasee mai scurte, puteți economisi la costul cadrului. Roțile sunt, de asemenea, de luat în considerare - cu cât sunt mai mari, cu atât este mai ușor să atingeți viteze mai mari. În Sportano am adunat biciclete de trekking numai de la producători cu experiență, cum ar fi Kross, Romet, Giant sau Merida. Consultați oferta noastră și alegeți un model perfect adaptat nevoilor dumneavoastră

Extindere descriere Restrângere descriere