Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Billabong

Înființată în 1973, Billabong este o marcă australiană specializată în producția de îmbrăcăminte și accesorii pentru toți iubitorii de snowboarding, schi, patinaj, surfing și alte sporturi extreme 

Primul produs al mărcii a fost reprezentat de pantaloni scurți de specialitate, pe care fondatorul Gordon Merchant a decis să îi vândă într-un magazin de surf. Astfel, marca a devenit cunoscută la nivel local și, mai târziu, și în alte locuri din lume. Pantalonii scurți de surfing moderni au cucerit cu succes industria sportivă. Cei mai importanți sportivi au început să le folosească, promovând astfel în mod semnificativ marca în diverse medii. În anii 1990, Billabong a devenit unul dintre liderii în producția de accesorii pentru sporturile acvatice extreme. 

Toate produsele semnate cu inscripția mărcii Billabong se caracterizează prin cea mai înaltă calitate și sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu. În acest fel, compania îndeplinește cerințele chiar și ale celor mai exigenți consumatori. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat continuu soluții tehnologice moderne, care sunt aplicate în mod constant în multe dintre produsele sale. În plus, producătorul Billabong se preocupă și de designul unic al accesoriilor pe care le produce. Datorită acestui fapt, fiecare utilizator poate alege singur un design care se potrivește cel mai bine cerințelor sale. 

Produsele Billabong pot fi folosite cu succes atât de începători, cât și de sportivii avansați care au nevoie de produse de calitate superioară.  

Extindere descriere Restrângere descriere