Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Boots de snowboard

Cizme de snowboard în magazinul Sportano.ro

Cizmele de snowboard de la Sportano.ro reprezintă o gamă largă de produse de la mărci renumite, care sunt lideri în producția de echipamente profesionale de snowboard. Fie că sunteți un snowboarder avansat sau sunteți la început de aventură cu sporturile de iarnă, cizmele din sortimentul nostru vă vor asigura confortul și siguranța. Freeride, snowcross, freestyle sau poate stil alpin? Bocancii specializați pentru snowboard de la Sportano oferă modele inovatoare, cele mai noi tehnologii, nivelul potrivit de amortizare și o gamă largă de opțiuni pe pârtie. Alege cizmele de snowboard din gama Sportano și bucură-te de o călătorie dinamică. 

Ce cizme de snowboard să alegi? Sfaturi pentru cumpărători

Bocancii de snowboard potriviți înseamnă libertate de manevră și minimizează riscul de rănire, motiv pentru care este atât de important să îi potriviți cu nivelul de pilotaj, stilul și preferințele dumneavoastră individuale. 

Duritate (flexiune)

Unul dintre cei mai importanți parametri ai cizmelor de snowboard este flexul sau nivelul de duritate. Începătorii ar trebui să aleagă cizme moi, care reduc posibilitatea de cădere în cazul unei greșeli (nivel de duritate 1-5). Cizmele cu un flex mediu, care oferă libertate de manevrare a plăcii în timpul revoluțiilor și trucurilor, sunt recomandate și pentru jibbing. 

Snowboarderii avansați care pot atinge viteze mari pe pârtii pot prefera cizme mai dure, cu reactivitate ridicată (niveluri de duritate 6-10). Flexul înalt este potrivit și pentru freeride, unde controlul și stabilitatea sunt esențiale, și pentru cățăratul pe dealuri, unde kick-ul este important. 

Sistem de șireturi

Una dintre modalitățile de a lega ghetele de snowboard este folosirea șireturilor tradiționale. În oferta Sportano puteți găsi, de asemenea, cizme de snowboard cu sistem de prindere rapidă Boa, care asigură stabilitate maximă și potrivire la picior. În locul șireturilor tradiționale, acest sistem folosește cabluri care sunt presate în ghete cu ajutorul unui buton. Acest proces de legare este extrem de rapid și fără efort. Unele modele dispun de un sistem Boa cu mai multe cadrane pentru reglarea compresiei în diferite zone ale ghetei. 

Portbagaj interior (căptușeală)

Dacă vă întrebați ce cizme de snowboard să alegeți, acordați atenție tălpii interioare. Cizma interioară trebuie să aibă o formă ergonomică care să asigure stabilitate pentru întregul picior. Modelele disponibile în magazinul nostru sunt echipate cu tălpi termoformabile, care se adaptează la forma piciorului atunci când acesta este cald și oferă o stabilitate și mai mare, reducând riscul de presiune și iritații. Materialele respirabile, spumele de amortizare și țesăturile cu uscare rapidă sunt doar câteva dintre caracteristicile inovatoare care vă vor ajuta să pedalați în confort. 

Cum să alegi mărimea potrivită a cizmelor de snowboard? Sfaturi

Mărimea potrivită a cizmelor de snowboard este crucială pentru confortul și siguranța călătoriei și de aceea este foarte important să le potrivești corect. Mărimea cizmelor de snowboard corespunde mărimilor standard de încălțăminte, însă modelele anumitor mărci pot diferi ușor în ceea ce privește lungimea tălpii. Peretele din față al cizmelor bine ajustate trebuie să fie aproape de degetele de la picioare și, în același timp, să le permită acestora să se îndrepte și să se miște liber. Este important ca glezna și călcâiul să rămână imobilizate în pantof, lucru pe care îl puteți verifica prin deplasarea greutății corpului pe degetele de la picioare (călcâiul trebuie să se sprijine de talpa pantofului). 

Cele mai bune cizme de snowboard de la branduri sportive cunoscute

Echipamentul profesional de la o gamă largă de mărci specializate din Sportano este o garanție de siguranță pentru iubitorii de toate tipurile de echitație. Sistemul de prindere Boa, tălpile ergonomice și sistemele inovatoare de ventilație sunt doar câteva avantaje ale bocancilor de snowboard de la mărci precum Head, DC, Deeluxe, Ride, K2 sau ThirtyTwo

Extindere descriere Restrângere descriere