• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

THIRTYTWO

ThirtyTwo

Înființată în 1995, marca ThirtyTwo este specializată în producția de echipamente, accesorii, încălțăminte și îmbrăcăminte funcțională pentru snowboarding. Deoarece marca a fost fondată de snowboarderi, este bine condusă și încorporează caracteristici tehnice în produsele sale care pot îmbunătăți semnificativ confortul oricărui sportiv pe pârtii.  

Toate produsele de pe piață sub marca ThirtyTwo sunt echipamente de calitate superioară, testate pentru începători și snowboarderi avansați deopotrivă. Compania folosește tehnologii moderne, cum ar fi sistemul de închidere Dual Boa, talpa de cauciuc performantă, manșeta articulată și limba modelată 3D. Datorită dezvoltării sale continue, marca a avut un impact major asupra răspândirii și popularizării snowboarding-ului în întreaga lume. Ca urmare, a devenit unul dintre precursorii unei industrii care stabilește în prezent tendințe în proiectarea de echipamente funcționale și estetice.  

Brandul ThirtyTwo a făcut echipă cu atleți renumiți pentru a forma echipa ThirtyTwo, care îi include pe Scott Stevens, Chris Grenier, Chris Bradshaw și Joe Sexton. Cu toate acestea, echipa se extinde în permanență. Acest lucru demonstrează evoluția continuă a mărcii și dorința acesteia de a-și dezvolta expertiza la un nivel și mai mare decât până acum.  

Produsele ThirtyTwo sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru riderii avansați, pentru care echipamentul de calitate reprezintă baza activității lor pe pârtie.  

Extindere descriere Restrângere descriere