• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bucătărie și Camping

Bucătărie și camping - alegeți echipamente de cea mai bună calitate în magazinul Sportano 

Atunci când vă aflați pe traseu sau în camping, este o idee bună să luați cu dvs. echipamentul de drumeție potrivit, astfel încât să puteți pregăti o masă caldă și să o luați cu dvs. în următoarea călătorie. Dacă faceți drumeții de mai multe zile sau mergeți cu cortul, este o idee bună să aveți un aragaz, un frigider pentru turiști, o cană termică, un termos sau ustensile de bucătărie. La Sportano, avem o gamă largă de produse de bucătărie pentru drumeții de la mărci profesionale precum Tatonka, Gerber, Salewa, Carp Spirit, Aqua Marina, CamelBak, Kambukka sau Outwell.  

Termosuri, căni termice, aragazuri de drumeție și grătare - echipamente pe care să le luați cu dvs. într-o excursie cu cortul 

Atunci când mergeți cu cortul, este o idee bună să luați cu voi echipamente de bucătărie pentru drumeții care să vă permită să pregătiți mese indiferent de condiții. Pentru a găti, veți avea nevoie de un aragaz electric sau cu gaz. Pe lângă aragazul de drumeție în sine, trebuie să aduceți și un cartuș de gaz, adică un recipient cu gaz umplut. Acest lucru face posibilă prepararea alimentelor în toate condițiile. Atunci când mergeți cu cortul, este o idee bună să vă echipați cu grătare mici pe gaz sau cu grătare electrice.  

În plus, ustensilele de bucătărie, cum ar fi meniuri, tigăi, oale, tacâmuri, sticle sau recipiente pentru apă sau mâncare vor fi esențiale. Cu o pungă termică, vă puteți păstra produsele la o temperatură scăzută. Dacă doriți să vă păstrați produsele proaspete, un frigider de călătorie vă va fi cu siguranță util. La Sportano, avem frigidere de înaltă calitate de la mărcile Aqua Marina, Coleman și Campingaz cu capacități de 22, 24, 49 sau 58 de litri. Pentru a vă păstra băutura sau mâncarea la temperatura potrivită, un termos pentru cafea sau ceai și un termos pentru prânz vă vor fi, de asemenea, de folos. Dacă sunteți în căutarea unui recipient mai mic, o cană termică va fi o opțiune bună. 

Atunci când mergeți cu cortul, este, de asemenea, o idee bună să aveți mobilier de drumeție, cum ar fi un scaun, o masă, un șezlong, un pat, un organizator sau un dulap pentru a fi folosit în timpul excursiei. 

Bucătărie pentru drumeții - ce să luați cu dvs. pe traseu? 

În timpul unei drumeții sau al unei expediții pe distanțe lungi, trebuie să luați un termos pentru ceai sau cafea și un termos pentru prânz. Prima variantă are o capacitate mai mare decât cea a cănilor termice clasice - puteți găsi produse care conțin până la 3 litri de băutură. Pe de altă parte, termosul pentru prânz este o opțiune excelentă pentru drumețiile lungi, în care puteți lua o masă cu dumneavoastră. Acest tip de recipient este capabil să mențină mâncarea caldă timp de până la 9 ore. În plus, este o idee bună să luați în rucsac ustensile de bucătărie, cum ar fi tacâmuri sau recipiente pentru apă și vitalitate. În funcție de spațiul de care dispuneți în echipament, vă puteți dota și cu un aragaz electric pe gaz și o oală sau un meniu pentru prepararea alimentelor proaspete pe traseu. O pungă termică pentru prânz sau alte articole se poate dovedi, de asemenea, utilă pentru depozitarea produselor. 

Cum alegeți echipamentul de bucătărie de camping potrivit? 

Atunci când alegeți echipamentul de bucătărie de camping potrivit, este important să luați în considerare spațiul disponibil. În camping sau bivuac, de obicei este posibil să luați mai multe echipamente. Pe de altă parte, pe traseu și în timpul unei drumeții de mai multe zile, ar trebui să luați doar cele mai necesare obiecte, astfel încât echipamentul să nu fie prea greu. De fapt, alegerea acestui tip de echipament trebuie să fie adaptată la propriile nevoi. Există diferite capacități pentru termosuri, oale, căni, recipiente pentru apă sau alimente și răcitoare pentru drumeții.  

Dacă mergeți într-o excursie prelungită cu cortul, luați cu dumneavoastră și un scaun sau un pat de drumeție pentru a vă asigura că vă recuperați și dormiți confortabil. 

Echipamente de bucătărie pentru camping - mărci care garantează o calitate superioară 

Pentru pregătirea mâncării, merită să vă echipați cu un aragaz electric sau cu gaz. La Sportano avem produse de la RidgeMonkey, Coleman, Outwell sau Campigaz. Țineți cont de ustensilele de bucătărie, cum ar fi termosurile sau cănile termice. Unele dintre produse sunt capabile să conțină o băutură sau o masă considerabilă pe care o veți lua cu dumneavoastră pe traseu. Pentru mâncarea confortabilă, tacâmurile sau recipientele pentru mâncare sunt, de asemenea, echipamente esențiale. Dacă sunteți în căutarea unui sac termic potrivit, mărci precum Campingaz, Spokey, Rip Curl sau Easy Campk oferă produse cu capacități diferite. De asemenea, poate fi util un frigider de turism, pe care va trebui să îl adaptați în ceea ce privește dimensiunea și capacitatea în funcție de nevoile dumneavoastră. De asemenea, luați cu dvs. rezerve de frigider de călătorie pentru a vă putea păstra produsele la o temperatură suficient de scăzută. 

Pe de altă parte, dacă mergeți cu cortul sau cu cortul în corturi pentru mai multe zile, puteți lua mobilier de drumeție confortabil de la Outwell, Kadva, Spokey, Tatonka, Coleman, Easy Camp sau Helinox. Aceștia se vor asigura că vă puteți relaxa în orice condiții.  

La Sportano oferim o gamă largă de produse pentru traseu, camping, cort sau tabără. Profitați de serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul potrivit! 

Extindere descriere Restrângere descriere