• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kambukka

Kambukka este o companie belgiană care proiectează și produce sticle inovatoare, căni termice, termosuri și recipiente pentru alimente. Produsele acestui brand, datorită manoperei lor solide, au cucerit rapid piața și au devenit repere în producția de accesorii termice.  

Termosurile Kambukka se caracterizează printr-un nivel ridicat de etanșeitate și o păstrare de lungă durată a temperaturii băuturilor și alimentelor. Le puteți utiliza cu succes în fiecare zi, în timpul antrenamentelor, precum și în timpul activităților în aer liber. Chiar și la temperaturi scăzute, acestea vor trece testul cu brio. În afară de calitatea înaltă a producției, accesoriile Kambukka se caracterizează printr-un design unic. Datorită acestui fapt, fiecare utilizator poate alege pentru sine un produs estetic și extrem de funcțional.  

Termosurile și sticlele de la Kambukka au fost fabricate folosind tehnologii de ultimă generație care afectează direct proprietățile practice ale produsului. Printre acestea se numără un capac cu șurub 3 în 1, sistemul Snapclean®, care este responsabil pentru o curățare convenabilă, și tampoane de silicon plasate pe partea inferioară a paharelor. În plus, brandul folosește numai materiale de calitate, care sporesc calitatea și asigură proprietăți excelente. Cănile termice folosesc oțel inoxidabil, iar sticlele folosesc tritan, un material ușor și sigur, ușor de întreținut. 

Extindere descriere Restrângere descriere