Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Smartwool

Smartwool

Originile companiei Smartwool datează din 1995, când fondatorii Patty și Petter Duke, care erau și instructori de schi, au decis să înceapă să producă șosete de drumeție și lenjerie de corp termică de calitate, fabricate din lână merinos. Această idee a fost rapid acceptată în industria sportului, iar marca a devenit cunoscută în întreaga lume pentru hainele sale respirabile și care elimină umezeala.  

Echipa Smartwool folosește conceptul de masă termică corporală în producție, ceea ce permite ca hainele să se potrivească purtătorului și să prevină supraîncălzirea sau supraîncălzirea corpului. În acest fel, se obține un nivel corect de termoreglare. De asemenea, lâna merino folosită în produsele brandului are proprietăți antiseptice și este extrem de confortabilă și plăcută la atingere. Smartwool folosește, de asemenea, tehnologii inovatoare în produsele sale, cum ar fi WOW™, care previne abraziunile, Smartwool Fit System™, care asigură stabilitatea gleznei, și 4DEGREE ELITE FIT SYSTEM™, care este responsabil pentru potrivirea perfectă a șosetei la piciorul utilizatorului. 

Smartwool a ales să reducă utilizarea excesivă a materialelor sintetice în producția sa, contribuind astfel la promovarea materialelor ecologice. Lâna merinos obținută de Smartwool provine din agricultura ecologică. Mai mult, brandul a încheiat un parteneriat cu Institutul Merino din Noua Zeelandă, care îi monitorizează constant standardele. 

Compania are o filozofie conform căreia este posibil să se producă în armonie cu natura. Prin urmare, atunci când cumpărați șosete de trekking și de drumeție marca Smartwool, puteți fi siguri de un proces de producție etic. 

Extindere descriere Restrângere descriere