Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Reusch

Reusch

Reusch este o marcă germană, înființată în 1934, specializată în producția de mănuși sportive: mănuși de portar, mănuși de schi și mănuși de snowboard. Produsele mărcii sunt disponibile în diferite variante de culori și dimensiuni, ceea ce le face ideale și funcționale atât pentru adulți, cât și pentru cei mai tineri utilizatori.  

Anul 1972 a reprezentat un punct cheie de dezvoltare pentru Reusch. Atunci, marca a lansat prima serie de mănuși de iarnă, care a cucerit rapid piața și a stârnit interesul publicului. La scurt timp după aceea, Reusch a colaborat cu celebrul fotbalist Stepp Mayer, ceea ce a dus la dezvoltarea unor mănuși de portar inovatoare din punct de vedere tehnologic, cu un strat de latex. Aceste evenimente au marcat o piatră de hotar în dezvoltarea mărcii și au făcut-o celebră în întreaga lume. Astăzi, Reusch este una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de mănuși sportive specializate pentru sporturile de iarnă și fotbal. Datorită poziției sale înalte pe piață, brandul stabilește în mod constant noi tendințe, iar produsele sale sunt apreciate de sportivii profesioniști și de cei de bază. 

Compania se angajează să se dezvolte continuu, motiv pentru care își îmbunătățește continuu produsele și lansează doar colecții rafinate și realizate cu atenție la detalii. În plus, Reusch utilizează tehnologii avansate, cum ar fi membranele GORE-TEX® și R-TEX® XT și izolația termică R-Loft™, care au un impact direct asupra confortului. Unele modele de mănuși dispun de elemente speciale de protecție pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță și pentru a proteja împotriva rănilor.  

Extindere descriere Restrângere descriere