Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Deuter

Deuter

Deuter este un brand sportiv specializat în accesorii pentru activități în aer liber, cu o istorie care datează din 1898. Inițial, compania a fost implicată în producția de saci poștali, dar nu s-a oprit mult timp aici și a început în curând să își extindă gama cu noi produse. 

Marca Deuter a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării activităților în aer liber și a turismului. Produsele sale au fost folosite de unii dintre cei mai faimoși alpiniști și alpiniști din Himalaya, care au folosit echipamentul Deuter pentru a cuceri trasee dificile din punct de vedere tehnic și vârfuri provocatoare. În 1953, Deuter a echipat echipa lui Herman Buhl, care a fost prima care a cucerit Nanga Parbat (8126 m), un vârf de opt mii de metri. Începând cu anii 1990, compania este activă și în sectorul ciclismului și furnizează rucsacuri specializate care se adaptează la forma corpului biciclistului.  

Astăzi, Deuter este unul dintre cei mai importanți producători de rucsacuri pentru drumeții, precum și de genți, rinichii de mână și portofele. Produsele lor pot fi găsite adesea pe traseele montane, ceea ce dovedește popularitatea companiei la nivel mondial. În plus, compania oferă, de asemenea, corturi și alte accesorii practice pentru drumeții montane și alpinism. Unele dintre seriile de produse de top de la Deuter includ Deuter TRAIL®, Deuter Alpine® și Deuter Futura®. 

Deuter își fabrică produsele cu grijă și se asigură că sunt folosite materiale și tehnologii moderne pentru a îmbunătăți calitatea și a asigura siguranța utilizatorului. Printre acestea se numără sistemul RFID utilizat în portofele și rinichi, care protejează împotriva furtului de date ale cardurilor, țesătura respirabilă 3D-AirMesh și sistemul inovator de ajustare Vari-Quick. Problemele de mediu sunt, de asemenea, importante pentru companie. Deuter utilizează sisteme moderne de încălzire, cum ar fi cele geotermale, în unitățile sale de producție. 

Extindere descriere Restrângere descriere