Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

K2

K2

Originile mărcii americane K2 datează din 1962, când Billy Kirschner a început să fabrice schiuri inovatoare din fibră de sticlă. Invenția a făcut celebru brandul, pentru că la scurt timp după aceea K2 a fost recunoscut ca unul dintre liderii mondiali în producția de echipamente pentru sporturi de iarnă. În 1988, compania a lansat prototipurile snowboardului cult "Gyrator", care se caracterizează printr-o durabilitate extraordinară și un design neonic unic.  

Marca K2 este împărțită în trei piloni principali: K2 Skis, K2 Snowboarding și K2 Skate. În prezent, compania se ocupă de producția de plăci de snowboard, schiuri, dar și de alte accesorii, cum ar fi ochelari, căști și protecții. Marca are produse profesionale pentru diferite stiluri de echitație dedicate atât adulților, cât și celor mai tineri utilizatori.  

În 1994, K2 și-a extins gama prin introducerea seriei K2 Skates, responsabilă pentru patinele specializate și patinele cu rotile pentru plimbări profesionale și de agrement. 

Brandul K2 dezvoltă toate produsele sale folosind tehnologii inovatoare, cum ar fi All-Terain Rocker, Catch Free Rocker, Bioflex Konic Technology, Carbon Web și multe alte sisteme pentru siguranța și confortul fiecărui utilizator. În plus, K2 colaborează cu sportivi profesioniști, cum ar fi Danny Larsen, cu care brandul a dezvoltat snowboard-uri moderne cu un design unic.  

Extindere descriere Restrângere descriere