Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Legături de snowboard

Atașamentele pentru snowboard: esențiale pentru un riding sigur

Fixări pentru snowboard Sportano.ro oferă o gamă largă de produse atât pentru profesioniști, cât și pentru începători. Selectând materiale de cea mai bună calitate, mărcile de top au creat legături de snowboard care susțin siguranța pe pârtie

Tipuri de legături pentru snowboard: care să le alegi?

Având la dispoziție o gamă largă de legături pentru snowboard, nu poți fi întotdeauna sigur că acestea se vor potrivi stilului tău de mers și nivelului tău de experiență. Folosește câteva sfaturi pentru a alege fixarea perfectă pentru snowboard în funcție de nevoile tale și nu-ți face griji cu privire la reglarea cataramei. 

Vremea nefavorabilă și echipamentul nepotrivit pot duce la situații periculoase pe pârtii. Vremea nefavorabilă este un eveniment obișnuit în munți, așa că fiți pregătiți pentru orice: o protecție adecvată va reduce riscul de rănire. Nu vă faceți griji - cu o gamă largă de legături pentru snowboard, puteți găsi legătura potrivită pentru stilul dvs. de riding. 

Legăturile pentru snowboard sunt împărțite în legături moi și legături dure: alegerea unui anumit model depinde de flexibilitatea încălțămintei și a snowboardului. Începătorii vor alege legături moi de tipul clasic de tip strap-on, cu o curea în jurul părții superioare a bocancii și în jurul gleznei. Aceasta este o opțiune fără probleme pentru cei care abia învață să meargă pe bicicletă, deoarece elimină stresul de a se lega cu centura. Dacă pedalați mai agresiv, optați pentru legături dure, cu rigiditate sporită. 

Fixările Step-in diferă de cele Step-out prin lipsa curelelor și prin sistemul de fixare, care necesită cizme care să se potrivească. Atașamentele hibride pentru snowboard combină caracteristicile ambelor tipuri de legături. Este important să rețineți că legăturile trebuie să se potrivească cu echipamentul dumneavoastră și nu invers - flexul legăturilor trebuie să se potrivească cu flexul bocancilor și al snowboardului

Atașamente de snowboard de la cele mai bune mărci pe Sportano.ro

Este greu de imaginat dezvoltarea abilităților de snowboarding fără echipament specializat. Produsele selectate cu grijă de la mărci precum HEAD, Ride, Salomon, UNION, K2 sau Bent Metal sunt baza pentru ore de distracție pe pârtii. 

Fixările pentru snowboard au fost pregătite cu atenție la cele mai mici detalii, îmbunătățind astfel performanța riderului. Cataramele dovedite garantează siguranța și previn desprinderea neintenționată de pe snowboard. Mulți ani de experiență a producătorilor în domeniul sporturilor de iarnă îi fac pe aceștia să ia în considerare factorii legați de acest domeniu atunci când creează noi produse. 

Atunci când alegeți echipament pentru sporturi de iarnă de la Sportano.ro, puteți fi siguri nu numai de cea mai bună calitate a produselor oferite, ci și de accesul la consiliere profesională din partea echipei noastre. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la ce legături de snowboard merită să cumpărați! Sportano.ro oferă, de asemenea, categorii și profiluri clare și ușor de utilizat ale mărcilor selectate, care vă vor ajuta să alegeți echipamentul perfect adaptat la așteptările dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere