Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Helinox

Helinox este un brand inovator din Coreea de Sud, care a revoluționat piața mobilierului de exterior încă din 2009. Numele mărcii, o combinație a numelor zeului grec al soarelui Helios și a zeiței nopții Nox, simbolizează dorința de a crea produse practice și confortabile, indiferent de momentul zilei.

Specializată în fabricarea de scaune, paturi, mese sau umbrele de turism, Helinox se concentrează pe durabilitate, confort, compactitate și portabilitate. Fiecare produs este conceput pentru a utiliza la maximum spațiul, menținând în același timp greutatea la un nivel minim.

Utilizarea aliajului de aluminiu de la renumitul producător DAC face ca produsele Helinox să fie extrem de rezistente, dar ușoare. În combinație cu materiale textile de cea mai bună calitate, panouri întărite și cusături durabile, mobilierul Helinox este fiabil pentru mulți ani de utilizare regulată.

Un bonus suplimentar este garanția de 5 ani pe care producătorul o oferă pentru fiecare produs. Acest lucru dovedește că marca Helinox prețuiește relațiile pe termen lung cu clienții săi și este dispusă să susțină calitatea produselor sale.

Când descoperiți produsele Helinox, descoperiți o nouă calitate de mobilier de exterior - durabil, ușor și confortabil pentru orice aventură în aer liber.

Extindere descriere Restrângere descriere