Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de schi pentru femei

Ghete de schi pentru femei - modele moderne și confortabile în magazinul de sport Sportano 

Dacă sunteți la început de aventură la schi, cu siguranță vă întrebați care ar trebui să fie cizmele de schi pentru femei potrivite. Acesta este unul dintre cele mai importante elemente ale echipamentului de schi, care afectează deplasarea și, în același timp, confortul pe pârtie. În oferta Sportano.ro veți găsi cizme de schi pentru femei de înaltă calitate de la producători renumiți precum ATOMIC, HEAD, Salomon, Fischer, Lange, Dalbello sau Rossignol. Aruncați o privire la sortimentul nostru pentru a găsi încălțăminte confortabilă și adaptată nevoilor dumneavoastră.

Alegerea cizmelor de schi pentru femei potrivite 

Ghetele de schi pentru femei și bărbați diferă în ceea ce privește designul, deoarece trebuie să se potrivească ergonomic corpului. De cele mai multe ori, partea superioară a cizmelor pentru femei este ușor mai joasă și mai lată, adaptându-se la forma vițelului. Bocancii de schi pentru femei au adesea inserții speciale pentru a proteja împotriva pierderilor de căldură. Sunt considerabil mai mici decât modelele pentru bărbați, iar magazinele oferă o gamă mai largă de culori. Cizmele pentru femei sunt mai ușoare, mai moi, mai adaptate în ceea ce privește construcția cojii și au mai multe variante de design și nuanțe.

Atunci când alegeți modelul potrivit de cizmă de schi, acordați atenție rigidității sau flexului. Indicele este exprimat pe o scară de la 60 la 150. Cu cât nivelul de îndemânare al schiorului este mai ridicat, cu atât cizma trebuie să fie mai rigidă. Acest lucru va transfera puterea de la picioare la schiuri mult mai eficient. Pentru schiorii începători, flexul unui pantof ar trebui să fie în mod ideal între 60 și 70. Pentru schiorii intermediari, este vorba de obicei de un flex de aproximativ 90. Pentru schiorii avansați, este vorba de un pantof cu un flex de peste 90.

Cum aleg mărimea potrivită a cizmelor de schi pentru femei? 

Atunci când alegeți cizme de schi, mărimea este cel mai important aspect. Ar trebui să vă măsurați piciorul și apoi să comparați rezultatul cu tabelul furnizat de producător. Mărimea cizmelor de schi este determinată de scara de mărime mondo, care este exprimată în centimetri și corespunde celei mai lungi părți a piciorului. Bocancii de schi trebuie să se potrivească exact la picior, dar de obicei se dovedește, la măsurare, că mărimea pantofului este cu jumătate sau chiar cu o mărime mai mare din cauza construcției tălpii interioare.

Tăietura pe care o alegeți trebuie să se potrivească și din punct de vedere al lățimii, care se numește LAST și se măsoară la nivelul antepiciorului, cea mai largă parte a piciorului. Încălțămintea trebuie să se potrivească lățimii piciorului tău, ceea ce te va face să te simți confortabil atunci când o porți. În plus, flexibilitatea sau rigiditatea pantofului, menționată mai sus, este de asemenea importantă. Cel mai bine este să țineți cont de abilitățile dumneavoastră de schi, cu cât sunteți mai mic, cu atât flexul trebuie să fie mai puțin rigid. În plus, cizmele de schi sunt echipate cu sisteme speciale de ajustare: numeroase catarame, închizători sau Velcro pentru o potrivire corectă la picior.

Mărci care oferă cizme de schi pentru femei de înaltă calitate 

În categoria Cizme de schi pentru femei din magazinul de sport Sportano.ro veți găsi modele profesionale pentru femei de la producători consacrați precum ATOMIC, HEAD, Salomon, Fischer, Lange, Dalbello sau Rossignol. Veți găsi modele pentru începători, intermediari și pentru cei mai experimentați schiori. Potriviți modelul potrivit pentru mărimea dumneavoastră, precum și pentru gustul dumneavoastră individual, deoarece vă oferim pantofi în multe variante de culori. Dacă nu sunteți sigur ce fel de tăiere să alegeți, apelați la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit.

Extindere descriere Restrângere descriere