Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Saucony

Fondată în 1898, Saucony este o marcă americană renumită care produce încălțăminte sportivă, în special pentru alergători. Deși compania este cunoscută în principal pentru încălțămintea sa, ea oferă, de asemenea, îmbrăcăminte pentru o gamă largă de utilizatori activi din punct de vedere fizic.

O piatră de hotar în istoria brandului a fost achiziționarea sa în anii 1960 de către conglomeratul Hyde și ascensiunea sa în topul celor mai importanți producători de pantofi de alergare. Încă din 1979, nu mai puțin de două modele de pantofi de la Saucony - Hornet și Venus - au fost clasate printre pantofii de top de către revista Runner's World.

În anii 1980, marca a lansat primii pantofi de alergare cu partea superioară integrată în talpă. Aceasta a fost o adevărată descoperire în industrie, care a schimbat abordarea de mai târziu a designului încălțămintei sportive. Compania a fost populară în această perioadă și pentru colaborarea cu câștigătorul maratonului de la New York, Rod Dixon, care a dus la dezvoltarea noului model de pantofi DXN cu proprietăți excelente de amortizare.

Încă de la începuturile sale, marca s-a concentrat continuu pe dezvoltare, dezvoltând tehnologii de ultimă oră pentru a îmbunătăți calitatea fiecărui produs care poartă sigla Saucony. Pantofii de alergare ai mărcii folosesc soluții inovatoare, cum ar fi ISOFit, care este responsabil de adaptarea perfectă a pantofului la picior datorită panourilor cu nervuri plasate în pereții laterali ai feței, și EVERUN, care este un sistem de amortizare plasat mai aproape de picior. De remarcat în mod deosebit este tehnologia GRID de la Saucony, care oferă sprijin maxim alergătorului prin amortizare și absorbție a șocurilor.

La Sportano.ro, veți găsi multe modele de pantofi Saucony pentru femei și bărbați pentru alergare pe traseu, asfalt și competiție, într-o varietate de culori. Printre modelele populare pentru alergare pe asfalt se numără Triumph 20 și Endorphin Shift 3, pentru alergare off-road Peregrine 12, iar pentru alergare de competiție Endorphin Pro 3.

Extindere descriere Restrângere descriere