• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

YONEX

Yonex

Originile mărcii japoneze Yonex datează din 1946, dar fondatorul său Minoru Yoneyama a început să producă rachete de badminton abia nouă ani mai târziu. De atunci, compania a crescut în mod constant și astăzi se numără printre cei mai importanți producători mondiali de echipamente (darts, rachete de tenis, corzi) și încălțăminte pentru sporturi cu rachetă, cum ar fi tenisul și badmintonul.  

În 1992, brandul a lansat iconica rachetă de badminton "Isometric 500", iar în anii următori a dezvoltat și tehnologia inovatoare ISOMETRIC, care este responsabilă pentru menținerea controlului corect al mișcării rachetei în timpul jocului, și sistemul Power Cushion ™, care absoarbe în mod activ energia impactului.  

În prezent, Yonex este marca lider în lumea sporturilor cu rachetă, iar produsele sale sunt folosite de sportivi de renume precum Naomi Osaka, Steve Johnson, Angelique Kerber și renumitul jucător de tenis polonez Hubert Hurkacz. Interesant este faptul că, în timpul turneului de badminton de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, toți medaliații au folosit produse Yonex. 

În plus, marca este sponsorul principal al turneelor sportive mondiale și partenerul oficial al Federației Mondiale de Badminton, care este responsabilă de organizarea campionatelor mondiale m ist . 

Extindere descriere Restrângere descriere