Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Aqua Marina

Aqua Marina

Marca Aqua Marina este unul dintre cei mai mari producători mondiali de accesorii specializate pentru sporturi nautice pentru caiace și bărci de plutire. De la înființarea sa, compania a continuat să crească, să dezvolte noi sisteme de producție și să își extindă gama de produse cu produse moderne. O gamă deosebit de apreciată de accesorii sub marca Aqua Marina sunt plăcile gonflabile SUP folosite de sportivi renumiți. Acest lucru a făcut ca firma să fie cunoscută în întreaga lume și recunoscută pe scară largă în rândul publicului interesat de sporturile nautice. 

Accesoriile de marcă profesională se caracterizează printr-o manoperă solidă, de înaltă calitate și sunt extrem de funcționale. În plus, soluțiile tehnologice inovatoare utilizate în toate produsele le conferă proprietăți suplimentare care afectează direct confortul fiecărui antrenament. În plus, toate accesoriile Aqua Marina sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu, astfel încât atunci când le folosiți puteți fi siguri că acestea mențin cele mai înalte standarde. 

De-a lungul anilor, marca s-a extins pe multe piețe străine, devenind unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii pentru sporturi nautice. Atât începătorii, cât și sportivii profesioniști folosesc produsele sale. 

Extindere descriere Restrângere descriere