Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Yakimasport

Yakimasport este un brand polonez a cărui misiune este de a promova un stil de viață sănătos și de a sprijini dezvoltarea aptitudinilor sportive. În calitate de producător de echipamente sportive profesionale, compania oferă echipamente pentru antrenamente motrice și de forță, echipamente de box, precum și porți de fotbal.

Încă de la înființare, Yakimasport s-a concentrat pe crearea de produse de calitate superioară care să satisfacă nevoile celor mai exigenți utilizatori. Toate produsele mărcii sunt rezultatul unei combinații de experiență, expertiză tehnică și pasiune pentru sport.

Din 2017, echipamentul Yakimasport a câștigat o recunoaștere internațională suplimentară atunci când prima echipă națională de fotbal din Polonia a început să se antreneze cu antrenorii mărcii. Aceasta este o dovadă că Yakimasport este un brand de încredere atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei aflați la început de drum în sport.

Alegând Yakimasport, alegeți calitatea poloneză și angajamentul de a promova un stil de viață sănătos și aptitudini sportive. Acesta este un brand pentru toți cei care apreciază profesionalismul, inovația și căutarea constantă a îmbunătățirii.

Extindere descriere Restrângere descriere