Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Snowboard

Echipament de snowboard în magazinul Sportano 

Categoria de echipamente de snowboard din magazinul Sportano este o colecție de cele mai bune produse de la cei mai importanți producători. Doar aici veți găsi într-un singur loc echipamente atent selecționate de la UVEX, UNION, HEAD, Dragon, Oakley, Roxy, Rossignol, Alpina și multe alte mărci. Sportano vă permite să completați întregul set de snowboard: de la legături și plăci până la ochelari și căști. Răsfoiți sortimentul nostru și creați-vă astăzi setul de snowboard de vis. 

La ce să te uiți când cumperi echipament de snowboard? 

Atunci când vă alegeți echipamentul de snowboard, trebuie să acordați atenție cel puțin câtorva lucruri: scopul snowboardului, materialele și tehnologiile folosite pentru producția acestuia, certificatele și siguranța. Snowboard-urile pot fi împărțite în grupuri în funcție de destinația lor. Acestea includ All Mountain, Resort, Snowpark și Freestyle. Fiecare dintre ele a fost creată cu un tip diferit de echitație în minte, așa că trebuie să vă definiți preferințele încă de la început. Materialele sunt, de asemenea, demne de luat în considerare: echipamentele din fibră de carbon sau aluminiu sunt ușoare și durabile. Construcția unui snowboard este, de asemenea, foarte importantă. Aceasta poate include Camber sau Rocker. Pentru a vă asigura siguranța pe pârtii, ar trebui să vă procurați casca, ochelarii de protecție, bocancii și legăturile potrivite. La Sportano.ro veți găsi produse certificate de mărci de top, care vă vor permite să vă practicați sportul în confort și siguranță - indiferent de nivelul dumneavoastră de avansare. 

Elementele cheie ale echipamentului de snowboarding 

Categoria de echipament de snowboard din Sportano include mai multe departamente de produse: snowboard, cizme, căști, ochelari și ochelari de protecție și legături. În fiecare dintre ele veți găsi echipamente de cea mai înaltă calitate de la cele mai bune mărci din lume. Fie că sunteți la început de drum cu snowboardingul, fie că aveți o pasiune profesională pentru snowboarding, Sportano are gama potrivită pentru dumneavoastră

Snowboard-uri de la mărci sportive de top 

La Sportano.ro puteți cumpăra plăci de snowboard de la cele mai importante mărci sportive. Veți găsi aici mărci precum CAPiTA, HEAD, RIDE, Lib Tech sau Salomon. Snowboard-uri pentru femei, snowboard-uri pentru bărbați, snowboard-uri pentru copii - avem produse pentru tine și pentru întreaga ta familie! Puteți să le adaptați nu numai la nivelul și vârsta dumneavoastră, ci și la gustul dumneavoastră personal. Planșele CAPiTA se caracterizează prin imprimeuri interesante și un design modern și artistic. Planșele RIDE îi atrag pe fanii culorilor îndrăznețe, în timp ce echipamentul profesional de la HEAD îi captivează pe iubitorii de minimalism. Alegeți designul preferat și exprimați-vă pe pârtii

Cizme de snowboard de la Sportano 

În magazinul Sportano puteți cumpăra cizme care se potrivesc snowboard-ului dumneavoastră. Oferim diverse modele de la mărci precum DC, RIDE, DEELUXE sau HEAD. Acestea garantează căldură, confort și protecție împotriva umezelii. Modelele stabile oferă o protecție completă a piciorului și a articulațiilor, permițându-vă să practicați în siguranță sportul preferat. Pe Sportano.ro veți găsi cizme de snowboard cu flex diferit, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință modelul la nevoile și abilitățile dumneavoastră. 

Căști de snowboard 

Casca de snowboard este unul dintre elementele cheie ale echipamentului de snowboarding care vă protejează capul pe pârtie. Printre căștile de designer din Sportano puteți găsi produse de la mărci precum Roxy, UVEX sau Quiksilver. Datorită mărimilor diferite, puteți ajusta cu ușurință casca la nevoile dumneavoastră și vă puteți asigura siguranța chiar și în timpul celor mai dinamice curse. Modelele oferite de Sportano se caracterizează prin catarame confortabile și forme speciale, care oferă protecție împotriva frigului. 

Ochelari de snowboard și ochelari de protecție - protecția ochilor pe pârtii 

Printre echipamentele de snowboard din Sportano puteți găsi, de asemenea, ochelari de protecție și ochelari de soare. Principala lor sarcină este de a vă proteja vederea pe pârtie și de a vă oferi un câmp vizual confortabil. Oferim cei mai buni ochelari și ochelari de schi pentru toată lumea: femei, bărbați și copii. Modelele de la mărci precum Dragon, Oakley, UVEX, Alpina sau Sweet Protection reprezintă o gamă largă de modele și culori, care se pot asorta cu ușurință cu casca și cu restul echipamentului de snowboarding. Ochelarii vă protejează ochii de radiațiile UV dăunătoare, iar lentilele polarizate îmbunătățesc claritatea vederii și elimină reflexiile enervante

Atașamente pentru snowboard 

Ultima piesă de echipament sportiv care nu trebuie să vă lipsească sunt legăturile de snowboard. În Sportano am adunat produse cu flexibilitate și design diferite, pe care le poți adapta nu numai la aspectul plăcii și al bocancilor, ci și la abilitățile tale. Fixațiile moderne provin de la mărci precum UNION, RIDE, HEAD sau Salomon. Fiecare dintre ele are un spătar sau curele ușor diferite, astfel încât să puteți alege produsul de care aveți cu adevărat nevoie. Răsfoiți gama noastră de legături pentru snowboard și completați-vă propriul set pentru a vă bucura de confort și siguranță pe pârtii. 

Extindere descriere Restrângere descriere