Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Box

Box: antrenează-te la cel mai înalt nivel cu Sportano.ro 

Sportano reprezintă cea mai bună calitate în materie de îmbrăcăminte și echipament de box. Indiferent dacă sunteți la începutul antrenamentelor sau participați deja la competiții, puteți fi siguri că alegeți doar de la cei mai buni producători. Cea mai înaltă clasă de accesorii de box este garantată de mărci renumite: adidas, Everlast, Bushido, Nike, Ground Game, Manto sau SKLZ

Echipament de bază pentru box

Echipamentul de box nu este doar cele mai bune mănuși, ci și saci și pere de antrenament, protecții și îmbrăcăminte profesională. Echipamentul potrivit este baza oricărui antrenament eficient și a protecției împotriva rănilor. 

Mănuși de box la Sportano

Mănușile de box trebuie să se adapteze cât mai bine la forma mâinii. De aceea, modelele profesionale folosesc spume speciale care sunt flexibile, dar ușoare. De exemplu, extrem de popularele mănuși de box Everlast 1910 Classic pentru antrenament, alese de profesioniști. Sunt confecționate din piele de calitate superioară, ceea ce asigură durabilitate și o ventilație adecvată. Sunt prevăzuți cu o închidere cu cârlige și bucle la încheietura mâinii, astfel încât să vă prindă bine mâna pe tot parcursul antrenamentului. De asemenea, acestea vor funcționa perfect pentru exercițiile cu sacul. Pentru activități mai puțin intense, puteți alege mănuși de box confecționate din materiale sintetice de înaltă calitate, cu un sistem de închidere cu șiret sau velcro.  

Dimensiunea mănușilor de box este determinată de greutatea exprimată în uncii. Copiii și femeile cu mâini mici ar trebui să le aleagă pe cele care cântăresc 6-8 OZ sau pe cele puțin mai grele, care cântăresc 10-12 OZ. Pentru bărbați, cele care cântăresc 14 OZ și mai mult ar fi ideale. 

Saci de box / pere de box la Sportano

Sacii de box vă permit să construiți forma unui atlet, să vă antrenați forța și tehnica. Acestea pot fi instalate într-o sală de exerciții, dar și acasă sau într-o cameră separată. Majoritatea sacilor de box au o înălțime cuprinsă între 130 și 160 cm. Sunt confecționate din materiale rezistente, inclusiv piele sintetică premium, astfel încât să rămână rezistente chiar și în timpul antrenamentelor intense. Sacii Everlast, de exemplu, care sunt umpluți cu un amestec special de fibre sintetice și naturale pentru a asigura o absorbție rezistentă a șocurilor.  

Perele de box sunt un instrument excelent pentru antrenarea acurateței, vitezei și preciziei. Înălțimea reglabilă vă permite să le adaptați poziția la înălțimea sportivului. Acestea sunt fabricate din piele naturală sau din piele sintetică de înaltă calitate. Cele mai multe modele au un dispozitiv de fixare care face posibilă schimbarea camerei de aerisire.  

Discurile de box se vor dovedi utile în antrenarea tehnicilor de lovire cu pumnul și cu piciorul. Acestea sunt realizate din materiale ușoare, astfel încât să le puteți schimba poziția în timpul antrenamentului. De exemplu, scutul Bushido PAO cu cusături întărite este fabricat din piele de vacă naturală, care asigură rezistență la rupere și durabilitate chiar și în cazul loviturilor puternice.  

Haine și încălțăminte de box: ce să alegi?

O ținută de box este formată dintr-un tricou și pantaloni scurți. De obicei, sunt largi, ceea ce garantează o bună libertate de mișcare. Majoritatea profesioniștilor optează pentru pantaloni scurți fără mâneci. Optați pentru tricouri și pantaloni scurți de calitate superioară, confecționați din materiale care elimină umezeala, cum ar fi produsele Nike cu tehnologie Dri-FIT. Structura este alcătuită din microfibre cu uscare rapidă, care răcesc pielea în mod natural și asigură confortul pe toată durata antrenamentului.  

Pantofii profesioniști de box sunt cu șireturi, ajung în spatele gleznei și au talpa plată. Acest lucru asigură o bună aderență și previne alunecarea. Partea superioară a pantofilor de box este confecționată din piele naturală sau din materiale sintetice de înaltă calitate. De exemplu, adidas Box Hog 3 vine cu o plasă respirabilă suplimentară cu întărituri interne. Talpa intermediară din spumă EVA garantează o senzație perfectă pentru suprafață și permite un joc de picioare dinamic. Apărătorile pentru degete oferă o rezistență suplimentară la orice abraziune.   

Accesorii utile pentru antrenamentul de box  

De asemenea, merită să vă echipați cu elemente suplimentare care vor adăuga varietate antrenamentului de box sau vă vor proteja de accidentări. De exemplu, plăcuțele de antrenament adidas ADIBTM01 pentru exersarea combinațiilor rapide de lovituri de pumn. Acestea sunt fabricate din spumă PU de înaltă calitate și un strat EVA. Datorită unei prinderi speciale cu o curea, acestea se potrivesc bine pe mâini.  

Pe de altă parte, bastoanele de antrenament sunt folosite pentru a antrena coordonarea și precizia loviturilor, precum și pentru a se feri și a păstra distanța. De exemplu, bastoanele adidas ADISSS01 fabricate din materialul rezistent FLX 3.0 PU, care asigură durabilitatea în timpul exercițiilor dinamice și obositoare.  

Extindere descriere Restrângere descriere