• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căști și echipament de protecție pentru box

Căști și protecții de box: fiți în siguranță cu Sportano.ro

Sporturile de luptă sunt din ce în ce mai populare.  Acestea oferă multe senzații tari și emoții, dar în același timp sunt solicitante și foarte riscante. Atunci când vă antrenați în box, kick-boxing sau MMA, primul lucru la care trebuie să vă gândiți este siguranța. Alegerea corectă a protecțiilor și a căștilor de box este esențială pentru a vă bucura de acest sport fără a vă răni. Cu Sportano.ro veți alege protecții și căști de box de cea mai bună calitate, care vă vor proteja eficient corpul și vă vor garanta un antrenament în siguranță

Ce cască de box să alegeți? Cele mai bune modele de pe piață 

O cască de box protejează părțile sensibile ale capului și absoarbe impactul. După primele câteva sesiuni de antrenament reușite, fiecare sportiv ar trebui să își ia propria cască de box. Pe piață sunt disponibile căști fabricate din diferite materiale, cel mai adesea producătorii folosesc piele naturală sau sintetică. Atunci când alegeți o cască de protecție, acordați atenție umpluturii: poate fi din spumă, stratificată sau din gel. De exemplu, populara cască Everlast Evercool C3 este fabricată din piele naturală și este acoperită cu plasă respirabilă EVERCOOL™, astfel încât elimină eficient umezeala. Luptătorii aleg adesea casca de box de la Leone1947, modelul PERFORMANCE, care, datorită celor trei sisteme de reglare, asigură o potrivire maximă și este umplută în întregime cu spumă EVA, care garantează o protecție eficientă a capului. Dacă doriți să alegeți o cască de box cu protecție pentru nas, optați pentru casca Everlast Elite Lea. 

Tampoane de box esențiale 

Fiecare atlet, indiferent dacă se află la începutul aventurii lor în sporturile de luptă sau dacă sunt profesioniști, trebuie să aibă garantată siguranța în timpul antrenamentelor. Pentru a minimiza riscul de rănire, este important să vă asigurați că aveți protecțiile potrivite pentru box. O cască de box și apărători de gură vor asigura o siguranță adecvată a capului. Cei care se antrenează în sporturi de contact, cum ar fi rugby, hochei sau baschet, ar trebui să folosească, de asemenea, apărători de gură. În sporturile în care se folosesc lovituri de picior, este important să ne amintim de protecțiile pentru tibie și picior, care reduc semnificativ impactul dureros și evită leziunile neplăcute. Protecția zonelor sensibile este extrem de importantă și nu numai bărbații ar trebui să țină cont de acest lucru, pentru femei recomandăm protectoare de între picioare pentru femei

Protectoare dentare 

În timpul oricărui antrenament sau competiție, protecția adecvată a dinților este crucială. Apărătoarea bucală trebuie să fie montată pentru a asigura siguranța și confortul sportivului în orice moment. Vă garantăm că la Sportano veți găsi protecții realizate din materiale sintetice de cea mai bună calitate, care se adaptează la maxilarul utilizatorului datorită unor tehnologii speciale. Protectoarele de maxilar cu gel Bushido și Everlast sunt realizate din mai multe straturi de materiale speciale și oferă confort și protecție stabilă pe toată durata antrenamentului.  

Protectori de între picioare 

Protejarea adecvată a între picioare în timpul antrenamentelor de arte marțiale este extrem de importantă pentru bărbați și femei. Cu scopul de a asigura protecția părților sensibile ale corpului, echipa Sportano a pregătit cu atenție o gamă largă de suspensori, adică protectori de între picioare pentru bărbați și femei de cea mai bună calitate. Suspensiile Ground Game și Venum sunt compuse dintr-un material elastic care se adaptează la corp pentru confort și comoditate și o inserție protectoare rezistentă care protejează în mod eficient între picioare fără a restricționa mișcarea sportivului. 

Protectori pentru tibie și picior 

În sporturile de luptă, trebuie să aveți grijă să vă protejați tibiile și picioarele. În gama Sportano, veți găsi protecții durabile pentru tibie și picior, care asigură o purtare confortabilă, datorită sistemelor de curele și Velcro utilizate pentru a împiedica alunecarea tibiei. În sporturile de luptă, cum ar fi kick-boxing sau muay thai, sunt cele mai potrivite protecțiile cu corp gros, cum ar fi protecțiile Ground Game Logo 2.0, care protejează eficient împotriva rănilor dureroase și a vânătăilor datorită umpluturii lor speciale din spumă de înaltă densitate. Pentru antrenorii de MMA, o alegere mai bună ar fi protectoarele mai ușoare oferite de Bushido, printre altele, care sunt fabricate din materiale sintetice EVA puternice, care garantează protecția și asigură libertatea și mișcarea dinamică a luptătorului.  

Protectoare de trunchi de box 

Pentru a învăța să lovească corect corpul, antrenorul trebuie uneori să permită jucătorului să lovească. Protectorii de trunchi reduc în mod eficient riscul de rănire. Dacă vrei să ai grijă de siguranța ta, alege oferta magazinului online Sportano.ro Echipa de specialiști garantează cea mai bună calitate a produselor de box de la producători consacrați precum Venum, Everlast, Adidas, Hayabusa sau Tapout. Sportano înseamnă procesarea rapidă a comenzilor în 24 de ore, condiții convenabile de returnare timp de 30 de zile de la data primirii expedierii și o garanție de originalitate. 

Extindere descriere Restrângere descriere