Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen este o marcă norvegiană cu tradiție, fondată încă din 1877 de către marinarul Helly Juan Hansen. Inițial, îmbrăcămintea brandului era dedicată exclusiv marinarilor și navigatorilor, fiind caracterizată mai ales prin proprietățile sale excelente de respingere a apei.

Compania a devenit rapid recunoscută în sectorul său și a obținut un succes incredibil. Încă din 1970, produsele mărcii au folosit materialul inovator LIFA®, care are proprietăți de termoreglare și elimină umezeala chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. Cu timpul, marca a început să își extindă gama pentru a include și îmbrăcăminte și încălțăminte sport pentru alergători, montaniarzi și schiori. Astăzi, Helly Hansen este unul dintre cei mai recunoscuți producători de îmbrăcăminte sportivă pentru activități în aer liber din lume.

Succesul brandului a fost construit de-a lungul anilor de o echipă de experți care au dezvoltat tehnologii de ultimă oră care pot spori considerabil confortul sportivilor. Printre cele mai bune inovații ale mărcii se numără sistemul de reglare a temperaturii H2Flow® și emblematica membrană impermeabilă Helly Tech®, folosită în special la jachete și încălțăminte.

Pantofii sport cu logo-ul Helly Hansen merită, de asemenea, o atenție deosebită. Aceștia se disting prin aderența excelentă pe sol, amortizarea fiecărei mișcări, proprietățile termoregulatoare și impermeabilitatea. Diferitele modele de pantofi sunt perfecte atât pentru drumeții montane, cât și pentru alergare.

Cu produsele de la renumita marcă Helly Hansen, vă puteți alcătui un echipament sportiv de calitate superioară, care funcționează chiar și în cele mai solicitante condiții. La Sportano.ro veți găsi jachete de schi, hanorace, pantaloni, cizme și chiar rinichi și genți de călătorie de la Helly Hansen.

Extindere descriere Restrângere descriere