Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bauer

Bauer

Bauer a fost fondată în 1927 și a fost prima companie care a introdus în lume patinele de hochei cu patine montate permanent. Aceasta a fost o dezvoltare extrem de inovatoare și revoluționară la acea vreme, care i-a permis lui Bauer să devină unul dintre primii producători de accesorii pentru hochei.  

În anii 1960 și 1970, compania a lucrat cu jucători de hochei renumiți, precum Bobby Hull și Bobby Clark. În anii 1990, Bauer a dezvoltat patinele moderne TUUK, care au făcut patinele mult mai ușoare, păstrându-și în același timp rezistența. 

Compania utilizează cele mai noi tehnologii și materiale inovatoare în producția accesoriilor sale, care sporesc calitatea fiecărui produs și asigură clasa înaltă a acestuia. Prin urmare, echipamentul Bauer poate fi folosit cu succes atât de sportivii profesioniști, cât și de jucătorii de hochei începători care abia își încep aventura în acest sport. 

În prezent, Bauer este una dintre cele mai cunoscute companii din industria sportului, care produce nu numai patine de hochei, ci și alte accesorii necesare pentru a juca pe gheață, cum ar fi căști, mănuși, pantaloni, protecții, bastoane și umeri.  

 

Extindere descriere Restrângere descriere