Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Viking

Viking

Viking este o companie poloneză înființată în 1996, care produce îmbrăcăminte sportivă profesională. Brandul folosește în crearea produselor sale materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi izolația Primaloft, membrana Gore-Tex® sau țesătura PolarTec®. Datorită acestui fapt, fiecare consumator care alege haine de la Viking poate fi sigur de cea mai bună calitate. Produsele marca Viking includ, printre altele, tricouri, fleece, jachete, pantaloni, pălării, mănuși, precum și lenjerie de corp termică.  

Marca Viking se adresează atât pasionaților de activități fizice începători, cât și sportivilor profesioniști. Este important faptul că Viking folosește în mare parte materiale reciclate etice și 100% biodegradabile. Astfel, se asigură că societatea nu contribuie la producerea excesivă de CO2.  

Încă de la început, motto-ul clar al mărcii a fost "Vrem să fim aproape de cei cărora le ajung produsele noastre". Datorită acestui fapt, de-a lungul anilor, compania a reușit să convingă mii de consumatori care, puși în fața alegerii hainelor sportive (în special a hainelor de iarnă), aleg Viking fără ezitare, fiind convinși de calitatea înaltă a produselor lor. 

Extindere descriere Restrângere descriere