Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mănuși de trekking

Mănuși pentru drumeții și alpinism - alege corect cu magazinul Sportano

Mănușile potrivite pentru drumeții sunt o piesă esențială de echipament nu numai dacă vă îndreptați spre munți înalți - ele sunt utile și pentru drumeții mai puțin solicitante. În magazinul Sportano veți găsi produse de calitate superioară de la mărci respectate, inclusiv mănuși de alpinism și de drumeție fabricate din materiale durabile, impermeabile și îmbunătățite cu o serie de tehnologii moderne. Căutați mănuși de specialitate pentru via ferrata, mănuși de alpinism și mănuși de iarnă pentru alpinism și trekking, pentru a vă bucura de explorarea nelimitată a potecilor, a pantelor și a stâncilor.

Pentru alpinism, alpinism, alpinism de stâncă, alpinism de iarnă - tipuri de mănuși de alpinism

Magazinul nostru vă oferă mănuși softshell și fleece potrivite pentru drumeții, cu membrane GORE-TEX® și Windstopper®, printre altele. Aceste soluții inovatoare asigură impermeabilitate, protecție împotriva vântului și o temperatură optimă în interiorul mănușilor. Diferitele mănuși de trekking sunt, de asemenea, compatibile cu ecranul tactil, astfel încât puteți naviga pe traseu fără a vă expune mâinile la ploaie sau la temperaturi scăzute.

Mănușile de alpinism disponibile la Sportano combină pielea sintetică rezistentă la interior cu o plasă perforată cu permeabilitate ridicată la oxigen la exterior. Întăririle suplimentare de pe degetele arătătoare și de la degetele mari asigură că mănușile sunt extrem de durabile atunci când prind cu fermitate pietre, frânghii și lanțuri de oțel. Mănușile de cățărare fără degete, realizate dintr-un amestec de nailon, poliester și piele sintetică, cu încheieturi întărite cu Velcro și cu zale, sunt un must-have pentru pasionații de via ferrata și garantează aderență, mișcare fără restricții și siguranță la altitudine.

Mănușile de alpinism de iarnă sunt modele cu cinci degete care permit libertatea de mișcare și încălzesc mâinile în același timp. Diferitele versiuni ale mănușilor sunt realizate din material Polartec® impregnat, izolat suplimentar cu lână. Mănușile turistice de iarnă oferite de Sportano se bazează pe tehnologii inovatoare, cum ar fi PrimaLoft®, o izolație sintetică realizată din microfibre de poliester, care, datorită proprietăților sale de izolare termică ridicată, menține mâinile calde, garantând în același timp o permeabilitate ridicată la oxigen. Membrana impermeabilă Aquashield® împiedică mănușile să se ude, chiar și atunci când abordați trasee extreme pe vârfuri montane înzăpezite.

Cum alegi mănușile potrivite pentru drumeții sau mănușile de alpinism?

La munte, este o idee bună să aveți la dumneavoastră până la mai multe tipuri de mănuși și să le schimbați în funcție de tipul de activitate pe care o desfășurați. Dacă iarna veți aborda trasee montane mai puțin dificile sau veți face drumeții cu bețe și nu aveți nevoie de același nivel de precizie ca atunci când vă cățărați, atunci mănușile din puf și mănușile cu membrană sunt alegerea potrivită.

Atunci când vă cățărați pe frânghie sau traversați via ferrata, cel mai bine este să vă echipați cu mănuși relativ ușoare și flexibile, cu întărituri pe vârfurile degetelor și pe interiorul mâinii pentru a proteja pielea atunci când intră în contact cu frânghiile și mânerele de oțel. Modelele de mănuși concepute pentru acest tip de activitate au bucle la încheieturi pentru o fixare convenabilă cu un carabinier. Mănușile de cățărare și de drumeție disponibile la Sportano garantează siguranță și confort datorită produselor de cea mai înaltă calitate de la mărci precum Viking, Level, Black Diamond și Ziener, printre altele. Alege modelul potrivit și simte adrenalina cățărării pe munte!

Extindere descriere Restrângere descriere