• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii de antrenament

Accesorii de fitness: îmbogățește-ți antrenamentul cu Sportano! 

Lipsa unui abonament la o sală de sport, o călătorie lungă de afaceri sau spațiul insuficient în apartament pentru a păstra un echipament sportiv profesionist nu trebuie să te limiteze în a fi activ. Cu accesoriile de fitness la îndemână poți face un antrenament eficient oriunde și oricând. La Sportano, am adunat produse de la mărci care sunt lideri în furnizarea unei game largi de produse pentru un antrenament divers: HMS, Thorn Fit, Yoga Design Lab, Schildkröt, Joy in me, Bushido, adidas, Nike, Gipara, SKZL, Gaiam sau Body Sculpture

Accesorii de fitness și tipul de antrenament: ce echipament să alegi? 

Te concentrezi pe dezvoltarea masei musculare și a forței, te preocupă rezistența și îmbunătățirea condiției tale, sau poate preferi exercițiile body&mind (pilates, yoga, coloană vertebrală sănătoasă, stretching), care te ajută să te calmezi și să îi oferi corpului tău flexibilitatea și suplețea potrivită? În funcție de tipul de antrenament, vei avea nevoie de accesoriile potrivite pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de antrenament și pentru a te menține sănătos și în formă oriunde - fie că este vorba de un parc, o pădure, un garaj sau o cameră de hotel. Pentru cardio, vei avea nevoie de o coardă de sărituri, un covoraș și mănuși de fitness; pentru antrenamentul de forță, vei avea nevoie de o greutate corporală, o minge medicinală și o centură de culturism; iar pentru antrenamentul mental, vei avea nevoie de un covoraș sau o minge de fitness. Vrei să faci un antrenament funcțional? Apelează la TRX, sau la benzile de antrenament în suspensie. 

Accesorii de fitness pentru antrenament cardio 

Vei face un antrenament eficient de rezistență cu o coardă de sărituri. Alege-o în funcție de înălțimea ta - când strângi frânghia de sărituri, capetele acesteia trebuie să fie între linia axilelor și a sfârcurilor. În magazinul nostru de sport vei găsi modele din metal și aluminiu de la Thornfit (pentru persoanele mai avansate, de exemplu boxeri sau crossfiteri) sau din plastic de înaltă calitate de la Reebok (pentru începători). 
 
Îmbunătățirea formei fizice, a siluetei și a posturii, sau reducerea circumferinței taliei sunt toate sarcini pentru hula-hoop, bine cunoscute din jocurile pentru copii. La început, merită să investești într-un cerc neted și ușor, cu un diametru mai mare, care pe măsură ce crește nivelul de avansare și precizia mișcărilor, poate fi schimbat într-un model mai greu, cu un diametru mai mic și cu filete de masaj suplimentare. 
 
Pentru antrenamentul de anduranță, magazinul nostru oferă de asemenea, steppere cu înălțime reglabilă și finisaje antiderapante pentru o mișcare mai sigură și o poziție stabilă. 
 
Pentru a-ți proteja mâinile de abraziuni atunci când faci exerciții în pădure, în parc sau cu greutăți suplimentare (de exemplu, haltere), apelează la mănușile de fitness cu tampoane de gel, realizate din materiale termoactive (ventilarea adecvată a mâinii în timpul exercițiilor), cu un sistem antiderapant (asigură o prindere precisă a echipamentului cardio) și o curea Velcro extinsă (rigidizează mai bine încheietura mâinii, reducând riscul de rănire).  

Accesorii de fitness pentru antrenament cu greutăți 

Dorești să obții performanțe mai bune la ridicarea greutății, la presa cu bară sau la ghemuitul cu bară? Vei avea nevoie de o centură de culturism pentru a-ți susține mușchii abdominali și regiunea lombară atunci când ridici greutăți, reducând riscul de accidentare
 
În magazinul nostru nu lipsesc diferitele tipuri de benzi de rezistență: expander-uri - ideale pentru dezvoltarea pieptului, a brațelor și a spatelui, dar și benzi de putere - potrivite pentru antrenamentele de crossfit sau culturism. 
 
Accesoriile pentru antrenamentul de forță includ de asemenea frânghii de antrenament, bare pentru flotări, bare pentru tracțiuni, saci de putere și magnezie (hidroxicarbonat de magneziu) pentru a îmbunătăți aderența mâinilor pe gantere și pentru a reduce umezeala mâinilor.  

Accesorii de fitness pentru yoga, pilates și stretching 

Practici yoga, dorești să te relaxezi și să te întinzi, sau poate dorești mușchi posturali puternici? Indiferent dacă practici yoga, pilates, o coloană vertebrală sănătoasă sau stretching acasă sau în aer liber, un covoraș de yoga sau de exerciții fizice de înaltă calitate va fi esențial. Atunci când alegi, concentrează-te pe material (de exemplu, cauciuc antiderapant, spumă EVA care absoarbe șocurile), pe grosime (responsabilă pentru amortizarea articulațiilor și oaselor - cu cât este mai groasă, cu atât este mai bună protecția) și pe lungime (înălțimea ta + o rezervă de aproximativ 10 cm).  
 
Cu Sportano îți vei îmbogăți antrenamentul mental cu exerciții cu o minge de gimnastică, perfecte pentru îmbunătățirea echilibrului, a mobilității, a defectelor de bază sau pentru a învăța să respiri corect.  

Accesorii pentru antrenament funcțional 

TRX sunt benzi de suspensie (în formă de Y, reglabile în lungime și cu mânere antiderapante), care combină beneficiile antrenamentului cardio cu cele ale antrenamentului de forță, menținând în același timp tehnica corectă, ceea ce reduce solicitarea articulațiilor și a coloanei vertebrale.  
 
Ca un adorator al antrenamentului general, la Sportano vei găsi mingi medicinale (slam balls - nu sar când sunt aruncate, wall balls - sar când sunt aruncate) de diferite greutăți (de la 2 la 20 kg) și cu textură antiderapantă, pe care le poți folosi pentru ghemuiri, figuri sau aruncări pe podea sau pe perete.  

Accesorii de fitness pentru antrenament de reabilitare  

Vă întoarceți după o accidentare, simțiți tensiune în mușchi după un antrenament intensiv, doriți să măriți amplitudinea de mișcare a articulației genunchiului? Răspunsul la nevoile dvs. este o rolă, datorită căreia puteți efectua un masaj automat al mușchilor și al fasciei concentrate în jurul lor, accelerați regenerarea și îmbunătățiți fluxul sanguin, oferind țesuturilor o nutriție mai bună. Pentru început, și dacă aveți o masă musculară mică, este indicat să alegeți o rolă de spumă netedă, care va ajuta la slăbirea mușchilor încordați într-un mod mai puțin invaziv și le va oferi o hidratare mai bună. Faceți exerciții fizice în mod regulat și știți cum să vă rostogoliți corect? Alegeți o rolă mai fermă, cu o căptușeală suplimentară, pentru a masa mai ferm grupele musculare profunde. O soluție mai eficientă pentru atingerea punctelor de declanșare greu accesibile (de exemplu, la nivelul piciorului, feselor, spatelui) vor fi rolele în formă de bilă (simple sau duble, așa-numitele duoball).  
 
O completare excelentă a antrenamentului de reabilitare este perna senzomotorie sau discul stabilizator (o parte este netedă, cealaltă are butoane fine), care poate fi folosită pentru exerciții sau pentru așa-numita ședință dinamică. Puteți pune perna umplută cu aer pe un scaun de birou pentru a preveni stagnarea mușchilor în timp ce stați într-o singură poziție. 

Alte accesorii de fitness 

Din sortimentul larg al magazinului Sportano din categoria accesoriilor de fitness nu lipsesc gențile încăpătoare și funcționale pentru sport și covorașe, gențile pentru încălțăminte sau echipament sportiv mic și rucsacurile de antrenament. În caz de rănire, merită să ai la tine un răcitor pentru a răci rapid zona rănită și a preveni umflarea. Benzile de kinesiologie, stabilizatorii și benzile te vor ajuta să îți revii mai repede la formă după o accidentare.  

Extindere descriere Restrângere descriere