• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Funii de antrenament

Produse: 5

View as
 1. Corda de antrenament Meteor negru 30243
  288,99 RON
  266,99 RON
  15 m

  1

 2. Coardă de antrenament TRX 3,8 cm x 15,24 m negru EXROPE-50
  1.120,99 RON
  1.065,99 RON
  3,8 cm x 15,24 m

  1

 3. SKLZ Training Rope Pro negru 2191
  888,99 RON
  738,99 RON
  OS

  1

 4. Pure2Improve Battle Rope 12 M negru P2I200810
  332,99 RON
  Min. 321,99 RON
  9 m 12 m

  2

Coarda de exerciții - alege-o pe cea potrivită în magazinul Sportano 

În categoria de corzi de exerciții la Sportano.ro am adunat cele mai bune echipamente pentru antrenamentul de forță și rezistență. Produsele unor mărci recunoscute la nivel mondial, precum TRX, inSPORTline sau Pure2Improve, reprezintă o garanție a calității ridicate, a durabilității și a unei țesături adecvate, ceea ce se traduce printr-un antrenament eficient și sigur.  

Pentru antrenament la domiciliu sau antrenament încrucișat - tipuri de frânghii de antrenament 

Frânghiile de exerciții sunt cunoscute și sub numele de frânghie de putere, frânghie de luptă sau frânghie de rezistență. Principala lor utilizare este în antrenamentele de rezistență și de forță, unde efortul prelungit și sarcinile grele sunt importante. Antrenamentul sistematic cu frânghii va avea un efect pozitiv asupra coordonării motorii și a echilibrului, precum și asupra îmbunătățirii condiției fizice generale.  

Cablu de putere 

Coarda de forță este o frânghie lungă (de aproximativ 9-15 m) care este pliată în două părți egale pentru exerciții, cu centrul atașat de podea sau de perete. Este ideal pentru utilizarea în sala de gimnastică de acasă sau pentru antrenament în aer liber. Exercițiile de bază cu el sunt cele în care capetele sunt puse în mișcare prin lovirea solului (alternativ sau cu ambele mâini), fluturând, trăgând, răsucind sau împletind. De asemenea, poate fi folosit pentru ghemuiri sau sărituri. 

Coardă de cățărare  

Un alt nume este frânghia de alpinism. Este o singură frânghie atașată, de exemplu, la tavan cu un mâner special și finisată cu un mâner din PVC (care servește la o prindere confortabilă și împiedică desfacerea frânghiei). Este mai ușoară și mai scurtă decât frânghia de luptă. Este utilizat pentru cățărare, de exemplu, în antrenamentele încrucișate și în exercițiile pentru partea superioară a corpului. 

Cum alegeți coarda de exerciții potrivită și ce ar trebui să căutați atunci când cumpărați?

Atunci când alegeți frânghii pentru exerciții, optați pentru modele fabricate din materiale durabile și impermeabile și cu o țesătură groasă, cum ar fi poliuretanul, polipropilena, sisal (fibră dintr-un tip special de agave) sau nailon. Capetele frânghiei sunt importante - acestea trebuie să fie bine împletite și protejate cu un material izolator (de exemplu, cauciuc) pentru a preveni sfărâmarea. Mânerele trebuie să fie ergonomice - acest lucru garantează o prindere confortabilă. Unele modele au curele suplimentare la mânere, care sunt plasate pe încheieturile mâinilor pentru a evita eliberarea frânghiei.  

Pentru a asigura o intensitate adecvată a exercițiilor cu coarda de forță, trebuie acordată atenție diametrului (de la aproximativ 3-5 cm), lungimii (de la aproximativ 9-15 m) și greutății echipamentului. În general, cu cât frânghia este mai lungă, mai grea și mai groasă, cu atât mai mare este rezistența pe care o oferă și cu atât mai multă forță este necesară pentru a o pune în mișcare. De asemenea, verificați intervalul de greutate pentru utilizator - la unele modele, producătorul specifică de la ce greutate este cel mai bine să folosiți aparatul de exerciții.  

În magazinul Sportano.ro veți găsi o gamă largă de frânghii de exerciții de diferite lungimi, grosimi și greutăți, astfel încât să vă puteți adapta cu ușurință accesoriile de fitness la nivelul de antrenament și la forma de efort (de la antrenamentul general de dezvoltare la antrenamentul pentru alergare și până la artele marțiale).  

Extindere descriere Restrângere descriere