Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Protecții pentru sporturi de luptă

Protectori pentru sporturi de luptă - modele confortabile și durabile în magazinul Sportano 

Boxul, MMA sau kickboxingul sunt sporturi care au mulți entuziaști și care îmbunătățesc capacitatea aerobă și anaerobă, reflexele și, de asemenea, coordonarea motorie. Acestea necesită nu numai concentrare, ci și mișcări bine gândite și urmărirea adversarului. Dacă doriți să practicați acest tip de sport în siguranță, merită să vă echipați și să folosiți protecții pentru sporturi de luptă. Printre tipurile disponibile, puteți găsi protectori pentru gură, tibie, cot sau picior. În magazinul nostru de sport Sportano veți găsi protecții de înaltă calitate pentru sporturi de luptă de la mărci profesionale precum EVERLAST, adidas, Leone 1947, Opro, SAFEJAWZ, RDX, Venum sau Top King.  

Protectoare de dinți, de picioare, de picioare sau de tibie - cu care merită să te echipezi? 

Există un număr mare de protecții disponibile pe piață pentru sporturile de luptă - pentru încheieturi, dinți, croșete, tibii, coate și antebrațe sau căștile clasice de protecție sau, de asemenea, numite căști de box. Când vine vorba de alegerea modelului potrivit, adaptați-vă la sportul pe care îl practicați și la nevoile dumneavoastră. Cel mai popular produs este apărătoarea de gură, care este produsă în dimensiuni universale și într-un material termoplastic care se adaptează liber la maxilar atunci când este încălzit. Un protector de maxilar este un element de bază în multe sporturi de luptă, cum ar fi boxul, MMA sau chiar taekwondo. Este, de asemenea, o idee bună să vă echipați cu protecții pentru mâini, adică mănuși adecvate sportului. Luptătorii de MMA sau de arte marțiale folosesc alte protecții pentru mâini sau bandaje clasice. Cu toate acestea, mănușile de box tradiționale sunt de obicei confecționate din piele naturală, fixate cu Velcro și ajustate la greutatea utilizatorului. De asemenea, trebuie să aveți grijă la protecțiile pentru încheietura mâinii, pentru care sunt responsabile împachetările menționate mai sus. Atunci când sunt bine comprimate, acestea protejează întreaga mână și în special oasele de fracturi. Bandajele sunt confecționate din bumbac sau cu adaos de fibre elastice, asemănătoare unui bandaj elastic. Printre tipurile de protectori, veți găsi și protectori de tibie, care sunt folosiți în diferite varietăți de sporturi de luptă. Pe de altă parte, în timpul antrenamentelor sau al competițiilor de box, o protecție pentru între picioare este utilă pentru a proteja zona sensibilă în timpul loviturilor. Există, de asemenea, plăcuțe pentru picioare, protecții pentru urechi și glezne, genunchi și cotiere. Ultimele modele sunt adesea folosite în boxul thailandez, unde mișcările se fac cu coatele și genunchii.  

La Sportano, vă oferim, de asemenea, o cască de box pentru a vă proteja capul de lovituri în timpul antrenamentelor sau jocurilor. Mai presus de toate, casca de protecție ar trebui să fie ajustată la propriile nevoi și este, de obicei, fabricată din spumă densă și fixată cu curele Velcro convenabile.  

Ce protectori vor fi necesari pentru anumite sporturi de luptă? 

Cele mai versatile și mai utilizate protecții în multe sporturi de luptă sunt protectoarele de maxilar, care protejează în mod eficient dinții împotriva rănilor. Mănușile de box sunt un echipament esențial în timpul antrenamentelor și competițiilor de box, unde cel mai bine este să alegeți modele care au fost realizate din piele naturală. Legat de mănușile de box este protecția încheieturii mâinii, sau așa-numitele învelitori pentru încheietura mâinii, care sunt adesea folosite în MMA, Muai Thai sau alte sporturi de luptă pentru a proteja oasele și a întări mâna. Pe de altă parte, căștile de protecție funcționează bine și în box și în sporturile de contact, dacă doriți să vă protejați capul de lovituri.  

Protectorii de tibie sunt cel mai frecvent utilizați în karate, kickboxing full-contact, box, K1 sau Muai Thai. Genunchierele sau cotierele, pe de altă parte, sunt echipamentele folosite de obicei în boxul thailandez.  

Cum alegi protecțiile potrivite pentru sporturile de luptă? 

În primul rând, protecția potrivită ar trebui să se potrivească cu tipul de sport de luptă practicat, precum și cu nevoile proprii. În plus, atunci când se alege protecția potrivită, cum ar fi mănușile sau protectoarele de tibie, trebuie să se acorde atenție dimensiunii potrivite, care trebuie să se potrivească utilizatorului. La rândul său, greutatea produselor este, de asemenea, un parametru important, deoarece un model care nu se potrivește bine poate exercita presiune asupra gleznei sau tibiei, afectând în același timp dinamica și libertatea de mișcare. De asemenea, modelul de protecție ales nu trebuie să fie prea larg, deoarece poate aluneca în timpul mișcărilor dinamice din timpul antrenamentului.  

Protectori pentru sporturile de luptă - pe ce mărci merită să pariezi? 

Dacă sunteți în căutarea de apărători de gură și bretele, aruncați o privire la gama de mărci Venum, adidas și EVERLAST. Potriviți modelul potrivit nevoilor dvs. pentru a asigura confortul și siguranța în timpul antrenamentului. Iar printre protectorii de tibie, puteți găsi de la Divisin B-2, Octagon, RDX, Ground Game sau Octagon

La Sportano avem în stoc căști de box profesionale pentru bărbați, femei și modele pentru copii de la mărci precum Ringhorns, Overlord, Leone 1947, adidas și Hayabusa. Gama noastră cuprinde, de asemenea, protecții pentru genunchi, coate și antebrațe, astfel încât aveți la dispoziție o gamă largă de produse adecvate pentru sportul ales. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unor protecții pentru picioare, mărcile Bushido și Top King oferă modele pentru gleznă și gleznă. 

Extindere descriere Restrângere descriere